Gündem Yılanların Öcü 49. bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

Yılanların Öcü 49. bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

27.10.2015 - 14:53 | Son Güncellenme:

SHOW TV'de ekrana gelen Yılanların Öcü 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yılanların Öcü 49. bölümü ne zaman yayınlanacak merak konusu. İşte ayrıntılar..

Yılanların Öcü 49. bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü son bölümü ile Show TV’de izleyicileriyle buluştu.

Haberin Devamı

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.

49. bölüm ile yayınlanması beklenen Yılanların Öcü bu hafta Show TV yayın akışında gözükmüyor. Daha önceden Pazar akşamları ekrana gelen Acil Aşk Aranıyor dizisi yapılan bir değişiklikle Çarşamba gününe alınmıştı. Peki Yılanların Öcü 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Dizinin yeni bölüm tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. İşte son bölümde yaşananlar..

“Yılanların Öcü”nün 48. Bölümünde; Kenan’ın Fatma’yı ölümün eşiğinden kurtarmak için yaptığı müdahale neredeyse Kenan’ın sırrını ortaya çıkarmak üzeredir. Haceli ise adeta kendi elleriyle Azrail’e teslim ettiği Sinan’ı kurtarmanın yolunu çaresizce arar. Fidan bu kez son ve en büyük kozunu oynamaya karar verir.

Haberin Devamı

Bu durum Bayram ve oğlunu bir araya getirecek ama Fatma’yla aralarına aşılmaz bir engel koyacaktır. Irazca ise bir anlık öfkeyle ettiği sözlerin altında vicdan azabıyla ezilirken Ayşe imkansız bir aşkın tam da ortasındadır. Bu aşkın onu nasıl bir sona sürüklediğini bilmeden...