Tatil Yılbaşına Beyoğlu’nun gözde otel, restoran ve barı Mama Shelter’da girin

Yılbaşına Beyoğlu’nun gözde otel, restoran ve barı Mama Shelter’da girin

25.11.2015 - 17:16 | Son Güncellenme:

2016 yılını, Beyoğlu’nun gözde otel, restoran ve barı Mama Shelter’da, muhteşem bir yılbaşı gecesi yemeği ve partisiyle karşılayın!

Yılbaşına Beyoğlu’nun gözde otel, restoran ve barı Mama Shelter’da girin

Mama Shelter, sizleri Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin merkezinde, nefis yemekler ve içeceklerle dans dolu bir geceye davet ediyor.

Haberin Devamı

Şef Haydar Canyurt ve ekibinin sizin için özenle hazırladığı yılbaşına özel menü gecenizi unutulmaz kılacak. Kremalı bal kabağı çorbası ile içinizi ısıtıp, Mama’nın lezzetli başlangıçları pancarlı ve keçi peynirli tartetatin, zeytinyağlı sakız kabağı sarması, yoğurtlu ve narlı semizotu salatası ile lezzet şölenine katılabilirsiniz.

Yılbaşına Beyoğlu’nun gözde otel, restoran ve barı Mama Shelter’da girin
Sebzeli terrine ile servis edilen Mantar soslu bonfile ya da baharatlı patates püresi ve portakal sosu ile servis edilen ızgara deniz levreği crumble gibi niş yemekleri deneyebilirsiniz. Mama Shelter üstelik vejetaryen olan misafirlerini de unutmamış ve ana yemeklere tatlı biber, bezelye, ıspanak, kabak ve havucun muhteşem birleşimi olan Vejetaryen Parmentier’i de eklemiş.

Haberin Devamı

Tatlı ise Mama Shelter’ın en çok tercih edilen tatlılarından Nutellalı profiterol. Limitsiz yerli içki ve soft içeceğin de dâhil olduğu bu muhteşem akşam yemeği 349 TL.

Mama çocukları da düşünüyor! Mama Shelter’ın, her çocuğun çok seveceği ana yemek ve tatlıdan oluşan menüsü ve limitsiz içeceği, 12 yaşa kadar, kişi başı 89 TL.

Akşam yemeğini es geçip Mama Shelter’ın muhteşem barında limitsiz yerli içki ve bar atıştırmalıklarıyla da yılbaşına girmek isteyebilirsiniz. Aileniz veya arkadaşlarınızla, İstanbul gece hayatının en sevilen DJ’leriyle dans ederek yılbaşına girmek isterseniz, bar ücreti 169 TL.

Yılbaşında Mama Shelter’ın, PhilippeStarck tasarımlı hesaplı ve konforlu odalarında konaklamayı tercih ederseniz, yılbaşı yemeği ve partisi indirimli!

Hiçbir anne bu kadar eğlenceli olamaz! Mama Shelter ile 2016 yılına “Merhaba” deyin.

Daha fazla bilgi alıp, e-mail ile hemen yerinizi ayırtmak için: food.istanbul@mamashelter.com

Telefon ile rezervasyon yaptırmak için: +90 212 252 02 00

Mama sizi seviyor!