Gündem Yıldızlar Şahidim 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yıldızlar Şahidim 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.02.2017 - 14:10 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan yeni dizi Yıldızlar Şahidim 2. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Mesut Akusta, Berk Cankat, Özge Gürel, Canan Ergüder gibi usta isimlerin yer aldığı Yıldızlar Şahidim dizisinde heyecan doruktaydı. Peki Yıldızlar Şahidim ekrana gelen son bölüm ardından 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yıldızlar Şahidim 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yıldızlar Şahidim 2. bölümü ile ekrana geldi. Geçen hafta ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Yıldızlar Şahidim dizisi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dün akşam ekrana gelen Yıldızlar Şahidim dizisi 2. son bölüm ardından 3.yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Yıldızlar Şahidim dizisi 3. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Haziran ve Aras birbirlerine rakip oluyor

Savaş başlamıştır artık. Fikret, daha yolun başındaki Haziran’ın özgüvenini un ufak edecek bir hamle yapar. Bu yüzden Aras’ın öfkesini de karşısına alır. Aras, Haziran’ın yeniden ikna edilmesinde anahtar rol oynar. Zeyno’nun dönüşüyle birlikte, geçmişteki sırların ortaya çıkması ihtimali Kürşat’ı paranoyaklaştırır. Kürşat, Fikret’ten habersiz, Zeyno’yu tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçer.

Zeyno, bir yandan oğlu Aras’la arasını düzeltmeye çalışırken, bir yandan da Haziran’ı müzik dünyasına hazırlamak için kolları sıvar; ama tam bu noktada aşılması zor bir duvara çarpar: Haziran’ın ailesi. Fikret’in Zeyno’ya karşı oynayacağı son acımasız kozsa, bu hikayedeki herkesin hayatını etkileyecektir.

Haberin Devamı
YILDIZLAR ŞAHİDİM 2. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YILDIZLAR ŞAHİDİM GENEL HİKAYE

Hem genç, hem de deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim ,sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor.

Aras (Berk Cankat), tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa (Özge Gürel) ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı. Bir araya gelmeleri sadece hayalidir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır. Aras’ın babası Fikret (Mesut Akusta) ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep (Canan Ergüder).

Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Haziran‘ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır.

Fikret ve Zeyno, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran da düşman taraflara rağmen yeşeren, masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.