Samsun YILMAZ: “ARTIK KÖYLERİMİZ DOĞALGAZ TALEP EDİYOR”

YILMAZ: “ARTIK KÖYLERİMİZ DOĞALGAZ TALEP EDİYOR”

06.03.2014 - 16:39 | Son Güncellenme:

.

YILMAZ: “ARTIK KÖYLERİMİZ DOĞALGAZ TALEP EDİYOR”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, köylerde yaşayan vatandaşların şehirlerdeki konfor ve kolaylıkları yaşamak ve bunlardan faydalanmak istediklerini belirterek, “Köylü vatandaşlarımız artık benden doğalgaz istiyor” dedi.
Seçim çalışmalarını devam ettiren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, gün içerisinde 3 ilçeye birden giderek temposunu iyice artırdı. Sabah saatlerinde Vezirköprü ilçesinde köyleri gezen, ardından Havza’da esnaf ziyaret yapan Başkan Yılmaz, öğlenden sonra geçtiği Ladik ilçesinde de köy ziyaretleri gerçekleştirdi.
Gittiği her yerde büyük sevgi ve heyecanla karşılanan Başkan Yılmaz, yaptığı konuşmalarda 30 Kasım seçimlerine yönelik kampanyalarını koşa koşa yaptıklarını belirterek, “İnsanımızla el ele tutuşarak, göz göze gelerek, onlarla dertlerimizi paylaşarak, istişare ederek kampanyamızı sürdürüyoruz. Her şey gayet güzel gidiyor. Seçime aşağı yukarı 23-24 günlük bir süre kaldı. Bundan sonraki zaman içerisinde biraz daha gayretle, biraz daha hızlanarak, biraz daha fazla insanımızla temas ederek niyetlerimizi, arzularımızı anlatmak gibi bir çabamız var. Kibir içerisinde olmadan, rehavet içerisinde olmadan gece gündüz çalışalım, elimizden gelen her şeyi yapalım. 30 Mart sonrası inşallah köylerimizle ilçe merkezlerimizi birbirinden ayırmaksızın bir bütün olarak göreceğiz. İlçe merkezinde ne varsa köylerimizde de bu olsun diye mücadele edeceğiz. İnsanlarımız artık köylerde bile benden doğalgaz istiyorlar, ‘bize de doğalgazı getirin’ diyorlar. Bu çok hoşuma gitti. Anlamlı buldum. Demek ki insanımız her türlü konfora erişmeye ulaşmaya çalışıyor. Bizler de imkanlarımız ölçüsünde, amaç hizmetse bunları yerine getirmeye çalışacağız. Bu gayretin içerisinde olacağız” diye konuştu.
Başkan Yılmaz’a ziyaretleri ırasında AK Parti il ve ilçe yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri, bazı meclis üyeleri ve meclis üye adayları, ilçe başkanları ve ilçelerin belediye başkanları ve belediye başkan adayları eşlik ettiler.