Gündem Yoğun sis kazaları

Yoğun sis kazaları

22.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’dan Malatya’ya gitmekte olan Güzel Kayaş yönetimindeki yolcu otobüsü, Kırıkkale-Kayseri Karayolu’nun 36’ncı kilometresinde sis ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

Yoğun sis kazaları

Yolculardan Hamit Gürbüz ile Naci Deniz olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücü Kayaş ile 15 yolcu ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Mehmet Yaşar Akkuş yönetimindeki zift yüklü tanker ise Kırıkkale-Kayseri Karayolu’nun 35’inci kilometresinde yine sis ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Tankerde bulunan Bahattin Kaya olay yerinde yaşamını yitirirken hastaneye kaldırılan Akkuş’un ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Yoğun sis kazaları
Yurt genelinde dün meydana gelen kazalar ise şöyle:

- Ordu’nun Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi’nde önceki akşam, yolun karşısına geçmek isteyen Sevim Uslu’ya (54), Şeker Y. yönetimindeki otomobil çarptı. Ağır yaralanan Uslu, ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Uslu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kamyona çarptı

- Kayseri’de, işçileri taşıyan Ergüner E. idaresindeki servis midibüsü, Mimarsinan OSB Evliyalar mevkisinde yoğun sis ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

Haberin Devamı

Araçta bulunan ve yaralanan 25 kişi, kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Ergül Ç. yönetimindeki kamyonet de 9. Cadde’de yol kenarında park halindeki kamyona çarptı. Kamyonetteki 3 kişi yaralandı. Ankara Çankaya’da ise öğrenci servisinin kontrolden çıkarak devrilmesiyle 2’si ağır, 15 öğrenci yaralandı.

Yozgat’ta minibüs devrildi

- Yozgat’ta, Çekerek’ten Sorgun yönüne giden Hasan Akgül yönetimindeki minibüs, Çiğdemli girişinde yoğun sis ve gizli buzlanma nedeniyle takla atıp şarampole devrildi. Minibüste bulunan Kayyım Dal olay yerinde can verirken, araçta bulunun yolculardan 2’si ağır 9 kişinin yaralandığı belirtildi.