Ankara YÖK BAŞKANI ÇETİNSAYA, AVRUPA ULUSLARARASI YÜKSEKÖĞRETİM KONFERANSI VE FUARI’NA KATILACAK

YÖK BAŞKANI ÇETİNSAYA, AVRUPA ULUSLARARASI YÜKSEKÖĞRETİM KONFERANSI VE FUARI’NA KATILACAK

13.09.2014 - 10:13 | Son Güncellenme:

.

YÖK BAŞKANI ÇETİNSAYA, AVRUPA ULUSLARARASI YÜKSEKÖĞRETİM KONFERANSI VE FUARI’NA KATILACAK

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinsaya, Avrupa Uluslararası Eğitim Derneği’nin (EAIE), 16-19 Eylül 2014 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek yükseköğretim fuarına katılacak.
YÖK Başkanı Çetinsaya, Avrupa Uluslararası Eğitim Derneği’nin (EAIE), 16-19 Eylül 2014 tarihleri arasında Prag’da 26’ncısını düzenleyeceği "Yeni Bir Döneme Giriş" konulu konferans ve yükseköğretim fuarına katılacak. YÖK’ün ve Türkiye’den 60 üniversitenin ’Study in Turkey’ markası ile tanıtım yapacağı fuarda dünyanın her yerinden gelecek üniversite temsilcileri ile yükseköğretimin uluslararasılaşması kapsamında görüşmeler yapılacak.
Avrupa’nın en büyük dünyanın ikinci büyük eğitim kongresi olan EAIE Konferansı, her yıl farklı bir ülkede düzenlenerek binlerce profesyoneli bir araya getirmekte, yükseköğretimde iş birliği ve görüş alış verişine olanak sağlıyor. Geçen yıl 25’incisi İstanbul’da gerçekleşmiş olan organizasyon çerçevesinde 80 ülkeden 4 bin üzerinde katılımcı İstanbul’da yükseköğretimi tartışmıştı.