Gündem Yola düşen kadın ölümden döndü!

Yola düşen kadın ölümden döndü!

19.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Durakta beklerken baygınlık geçirip metrobüs yoluna düşen kadın, çevredeki vatandaşların uyarısı ve şoförün dikkati sayesinde tonlarca aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Yola düşen kadın  ölümden döndü

Mecidiyeköy metrobüs durağında baygınlık geçirip metrobüs yoluna düşen kadın, çevredeki vatandaşların uyarısı ve şoförün dikkati sayesinde metrobüs altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mecidiyeköy metrobüs durağında dün sabah saat 10.00 sıralarında genç bir kadın aniden baygınlık geçirerek araçların hareket halinde olduğu yola yığıldı. O esnada Avcılar yönüne doğru seyir halinde olan metrobüsün şoförü son anda yerdeki kadını fark ederek direksiyon kırdı. Buna rağmen orta ve arka tekerleğin altında kalmaktan kurtulamayan genç kadın, metrobüs yolunda yaklaşık beş metre kadar sürüklendi.
Uzun kuyruklar oluştu
Görgü tanıklarının ifadesine göre, çevredeki vatandaşların sesli uyarıları ve şoförün dikkati sonucu çok büyük bir kaza önlenmiş oldu. Yaralanan kadına ilk müdahaleyi olay yerindeki vatandaşlar yaparken hayati tehlikesi bulunmayan genç kadın, sedye ile ambulansa taşınarak Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Görgü tanığı Mehmet Vural “Şoför son anda kurtardı. Son anda fark edip direksiyon kırdı yoksa altına alabilirdi” dedi. Kaza sonrası metrobüs seferlerinde de yaklaşık yarım saatlik aksama yaşanırken Avcılar yönüne gitmek isteyen yolcular uzun kuyruklar oluşturdu.