Yozgat YOZGAT ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ KÜTÜPHANE KURMAK İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

YOZGAT ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ KÜTÜPHANE KURMAK İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

05.11.2015 - 16:49 | Son Güncellenme:

.

YOZGAT ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ KÜTÜPHANE KURMAK İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Yozgat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, okullarının eksiği olan kütüphane için harekete geçti.
Yozgat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, okullarına kütüphane kurabilmek için kermes düzenledi. Lise Caddesinde düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, esnaflar da destek sağladı. Zübeyde Hanım Mesleki ve Terkin Anadolu Lisesi Müdürü Elif Tümgan, okullarının kütüphane ihtiyacı bulunduğunu belirterek, “Okulumuzda Zenginleştirilmiş Kütüphane kurmak istiyoruz. Okul aile birliğimiz çeşitli kampanyalar düzenleyerek yaklaşık 2 bin 800 kitap topladı. Bugün de yine okul aile birliğimizin, velilerimizin ve esnaflarımızın desteği ile Lise Caddesinde Kermes düzenledik. Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Kermesten elde edilen gelir kütüphanemiz için değerlendirilecek” dedi.
Esnaftan büyük destek gördüklerini dile getiren Tümgan, “Kermesi düzenleyen okul aile birliği başkanımız ve yöneticilerine, velilerimize, bize büyük destek sağlayan esnafımıza ve gelerek kermesten alışveriş yapan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.