Gündem Yüksek Sosyete 18. bölümde Kerem ve Sude arasında yaşananlara Cansu tanık oluyor!

Yüksek Sosyete 18. bölümde Kerem ve Sude arasında yaşananlara Cansu tanık oluyor!

24.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamları ekrana gelen Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete yayınlanan 18. bölüm fragmanında Kerem ve Sude arasında yaşananları gören Cansu deliye dönecek. Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm ile Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Yüksek Sosyete 18. bölümde Kerem ve Sude arasında yaşananlara Cansu tanık oluyor

Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde intikam almak için Cansuların şirketinde işe başlayan Kerem, Cansu'nun kendisine yaklaşmaya çalışmasını önler. Cansu ise Kerem'i bırakmamakta kararlıdır. Yüksek Sosyete'nin yayınlanan 18. bölüm fragmanında Metin Süreyya ve Levent'i sarılırken görür, Işıl ise hala ortalarda yoktur. Tüm yeni gelişmeler Perşembe akşamı Yüksek Sosyete'de olacak. İşte Yüksek yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı
YÜKSEK SOSYETE 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Cansu ve Kerem arasında aşk değil, savaş var. Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlamaya çalışır. Bulduğu cevaplar ise onu Kerem'in amaçları konusunda çıkmaza sürükler. Kerem ise büyük bir ikilemdedir. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu... Bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. Bedia ile aralarındaki bağı tamamen kopartan Mert, Ece'ye hayatının sürprizini yapar. İlişkilerinde büyük bir dönüm noktası yaşayan Süreyya ve Levent cephesinde ise ikilinin önündeki en büyük engel Süreyya'nın vicdanıdır.

Yüksek Sosyete yine zirvede!

Star’da on altıncı bölümüyle ekrana gelen, başrollerini genç oyuncular Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı Yüksek Sosyete AB Sosyal Statü, Total ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım olarak, 100 program arasında zirveye yerleşti. Yüksek Sosyete rakiplerine fark attı!
Dizi, Tüm Kişiler’de yüzde 4,69 reyting, yüzde 13,30 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 4,69 reyting, yüzde 13,38 izlenme payı ve 20+ABC1’de 5,21 izlenme oranı ve 13,67 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında birinci oldu.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE KÜNYE

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senarist: Yazı Odası

Cansu
Hazar Ergüçlü

Kerem
Engin Öztürk

Ece
Meriç Aral

Mert
Ozan Dolunay