Gündem Yüksek Sosyete 2. son bölüm ekrana kilitledi!

Yüksek Sosyete 2. son bölüm ekrana kilitledi!

22.06.2016 - 10:56 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen dizisi olmayı başaran Yüksek Sosyete 2.son bölüm ile ekrana kitledi.Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı Yüksek Sosyete 2.son bölümünde neler yaşandı? Sevilen dizi Yüksek Sosyete 2.son bölümünde yaşananlar haberimizde...

Yüksek Sosyete 2. son bölüm ekrana kilitledi

Yüksek Sosyete 2. son bölüm izleyiciyi hangi süprizler yaşadı? İşte 2. son bölüm ve detaylar...

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Star TV’nin ilk bölümü perşembe akşamı yayınladığı, yapımcılığını Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Yüksek Sosyete’, pek çok yapım gibi Kore formatı. ‘Yazı Odası’nın yazdığı dizinin başrol oyuncuları, aynı menajerlik şirketinin yıldızları Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü. Zuhal Olcay gibi ünlü oyuncuların da rol aldığı ‘Yüksek Sosyete’ yaza damgasını vuracağa benziyor.

YÜKSEK SOSYETE 2. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yüksek Sosyete’nin en tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Cansu, kendine yeni bir hayat kurmak için karşısına çıkan işaretleri takip etmeye başlar. Kerem ise varlıklı bir aileye hizmet ederek büyümüş, emektar bir çiftin tek oğludur. Kerem, hayallerini gerçekleştirmek için çocukluk arkadaşı Mert’le bir aylığına yer değiştirmeyi kabul eder. Cansu ve Kerem’in yolları tam da bu anda kesişir. İkisinin de gerçek kimliklerini sakladığı bir dünyada, belki de aşk tüm farkları, sınıfları, kaderi yener.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE HAKKINDA

Bi Yapım’ın yeni dizisi, iki yıldız ismi bir araya getirdi! ‘Yüksek Sosyete’nin başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü paylaşacak!

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyiciyle buluşacak.

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…

Senaryosunu ‘Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı ‘Yüksek Sosyete’ Perşembe 20.00'da star'da başladı.