Gündem Yüksek Sosyete 24. bölüm fragmanında Süreyya ve Begüm'ün hain planı!

Yüksek Sosyete 24. bölüm fragmanında Süreyya ve Begüm'ün hain planı!

07.12.2016 - 10:49 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Yüksek Sosyete dizisinde Kerem ve Cansu aşkına engel olmak isteyen Süreyya ve Begüm bunu başarabilecek mi? Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı ile yarın akşam ekrana geliyor.

Yüksek Sosyete 24. bölüm fragmanında Süreyya ve Begümün hain planı

Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete yeni sezona istediği gibi başlayamadı. Dizinin 3 bölüm sonra final yapması planlanıyor. Başrollerini Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan ve Taner Barlas'ın paylaştığı Yüksek Sosyete 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE DİZİSİ İÇİN FİNAL KARARI

Yüksek Sosyete dizisi bitiyor. Star TV'de ekrana gelen 'Yüksek Sosyete' dizisi 3 hafta sonra final yapacak.

YÜKSEK SOSYETE 24. BÖLÜM FRAGMANI



YÜKSEK SOSYETE 23. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüksek Sosyete son bölümde Cansu, Kerem'in tavırlarından şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. Fakat bu takip onu hiç bilmediği bir gerçekle karşılaştırır. Cansu; Kerem'in onun için yaptığı büyük bir fedakarlığı öğrenir ve bu iyiliğe kendi imkanlarını kullanarak karşılık verir. Ancak Cansu'nun bu hareketi Kerem'i Süreyya'nın hedefi haline getirir. Artık Süreyya'nın tek bir amacı vardır; Cansu ve Kerem'i ayırmak. Bu sırada hastalığıyla boğuşan Bedia, oldukça riskli bir ameliyata girmelidir ama ikna olmaz. Mert hem babaannesinin yanında olmaya hem de Ece'ye hiçbir şey hissettirmemeye çalışır. Levent ve Süreyya cephesinde ise; Cansu Levent'e sürpriz bir ziyarette bulunur. Diğer yandan Metin ve Levent kozlarını paylaşır ama bu durum Süreyya için işleri daha da zorlaştıracaktır.