Gündem Yüksek Sosyete'den 3. yeni bölüm için sürpriz fragman!

Yüksek Sosyete'den 3. yeni bölüm için sürpriz fragman!

28.06.2016 - 10:34 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete ekrana geldiği ilk bölümden beri büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Herkesin büyük beğenisini toplayan Yüksek Sosyete 3.yeni bölüm fragmanlarını yayınladı. Yüksek Sosyete 3.yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

Yüksek Sosyeteden 3. yeni bölüm için sürpriz fragman

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Yüksek Sosyete adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Yüksek Sosyete yayıandığı ilk bölümden beri çok beğenildi. Yüksek Sosyete, zirve tırmanışını geçtiğimiz bölümüyle gerçekleştirdi. 3. yeni bölüm fragmanını da yayınlayan Yüksek Sosyete için heyecan dorukta! Peki son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlk bölümünde, Asla Vazgeçmem (Show TV), Yeter (ATV), Kördüğüm (Fox TV) gibi güçlü yapımları geride bırakarak güzel bir çıkış yapan dizi, aynı dizilere yine fark atarak ‘Bu iş tamamdır” dedirtti.

YÜKSEK SOSYETE 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSEK SOSYETE 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ait olduğu yeri ve insanları arayan Cansu; Oliva’da çalışmaya başladığı ilk gün başını belaya sokar. Onu kurtarabilecek tek kişi Kerem'dir ama Cansu, onun şartlarına uymaz. Mert’in yer değiştirme teklifini kabul eden Kerem; Yüksek Sosyete dünyasına alışmaya çalışırken hem Mert’le hem ailesiyle hem de Cansu'yla ilgilenmek zorundadır.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Yüksek Sosyeteden 3. yeni bölüm için sürpriz fragman

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu.Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır.