Gündem Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

30.07.2016 - 14:24 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranında yayınlanan Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Yüksek Sosyete  7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güçlü oyuncu kadrosuyla gönüllerde taht kuran Yüksek Sosyete izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yüksek Sosyete' nin önceki bölümünde Kerem Şirin' den ayrılıp gerçekten aşık olduğu Cansu' ya yakınlaşmıştı. Cansu ise Ece' nin Kerem' e olan aşkından dolayı Kerem' i kabul etmez. Fakat Kerem Mert' ten Cansu' nun ondan neden uzaklaştığını öğrenmiş ve Cansu' dan vazgeçmeyeceğini söylemişti. 7.yeni bölümde neler yaşandı detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engün Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi isimleri rol aldığı Yüksek Sosyete yeni bölümüyle her Perşembe akşamı saat 20.00' de Star TV' de!

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar. Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete dizisine Nihat Altınkaya dopingi

Star TV'nin sevilen Yüksek Sosyete dizisine Survivor şampiyonu Nihat Altınkaya dahil oldu.Bi yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk'ün rol aldığı diziye Nihat Altınkaya katıldı.

Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Binbir Gece, Yaprak Dökümü, Kara Para Aşk gibi dizilerde yer alan Nihat Altınkaya Yüksek Sosyete dizisine katıldı.Yüksek Sosyete yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı Star TV ekranlarında...

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Star TV ekranlarında Haziran ayında ekranlara gelecek olan yeni dizi Yüksek Sosyete fragmanı ile dikkatleri çekmiştir. Özellikle Star TV'nin yaz dizileri konusunda oldukça dikkat çekmesi yönüyle de reyting açısından büyük bir başarı yakalayacağı şimdiden tahmin ediliyor. Yüksek Sosyete dizisinde eski dizilerden tanınmış simaların yanı sıra yeni yüzlerde yer alıyor. Başrol oyuncularından olan ve dizide Cansu karakterini canlandıracak olan Hazar Ergüçlü özellikle Medcezir dizisindeki Eylül olarak hafızalara kazınmıştı. Eylül olarak hatırladığımız Hazar Ergüçlü Yüksek Sosyete dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alıyor.

Yüksek Sosyete  7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992 Kıbrıs doğumludur. 24 yaşında olan Hazar Ergüçlü oğlak burcudur. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik olarak bilinen tiyatro çalışmalarında yer alan Hazar Ergüçlü Derviş Zaim'in yönetmiş olduğu Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle ilk profesyonel oyunculuğuna başlamıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden sonrasında sevilen diziler arasında yer alan Kuzey Güney adlı dizide canlandırmış olduğu Simay Canay karakteriyle televizyonunda isim yapan Hazar Ergüçlü; daha sonra Medcezir dizisinde Eylül karakteri ile de iyice tanınmış ve hafızalarda yer etmiştir. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandıran Hazar Ergüçlü oldukça başarılı karakter oyuncuları arasında yer almaktadır.

Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü nün oynadığı sinema filmler :Gölgeler ve Suretler, Açlığa Doymak ve Benim Dünyam.

Hazar Ergüçlü nün oynadığı dizi filmler: Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney ve Yüksek Sosyete