Gündem Yüksek Sosyete'nin 11. yeni bölüm fragmanı şoke etti! - İzle

Yüksek Sosyete'nin 11. yeni bölüm fragmanı şoke etti! - İzle

29.08.2016 - 09:23 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta 11. bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Yüksek Sosyete dizisi için heyecan dorukta. Son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Yüksek Sosyete yeni bölümünde neler olacak? merak konusu oldu...

Yüksek Sosyetenin 11. yeni bölüm fragmanı şoke etti - İzle

Yüksek Sosyete dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 11. yeni bölümünde Mert (Ozan Dolunay) ile Cansu'yu (Hazar Ergüçlü) zor bir sınav bekliyor. Yayınlanan fragmanda, Mert ile Cansu'nun gerçek kimliklerinin ortaya çıkacağına dair ipuçları içeriyor. Kerem'in, aslında Mert olmadığını öğrenen Cansu gerçeklerden etkilenmedi. Hatta ikili arasındaki yakınlık daha da arttı ve aile kahvaltısı ile taçlandı.Kerem'in itirafları, Mert tarafından ihanet olarak yorumlandı ve iki arkadaş arasında ciddi sorunlar yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Bi Yapım’ın imzasıyla ekrana gelmeye devam eden ve başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi 11. yeni bölümüyle 1 Eylül 2016 Perşembe akşamı saat 20.00'da star'da!

YÜKSEK SOSYETE 11. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 11. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yüksek Sosyete yeni bölümünde, Kerem gerçekleri itiraf ederek rahatlasa da, Mert ile Cansu'nun sırlarını saklaması gittikçe zorlaşacak. Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı sonrası izleyiciler, Mert ile Cansu'nun birbirleri hakkındaki gerçeği öğrenip öğrenmeyecekleri ve bunu Ece ile kerem itiraf edip etmeyeceklerini merakla beklemeye başladı. Süreyya ile Avukat Levent arasındaki yakınlaşmanın nereye varacağı ise Yüksek Sosyete 11. yeni bölümde merakla beklenen başka bir konu oldu.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yüksek Sosyete'nin 10. son bölümünde yıllardır ağabey kardeş gibi büyüyen Mert ile Kerem zor da olsu Cansu'nun desteği ise krizi aşmayı başardı. Kerem'in itirafıyla allak bullak olan Cansu, gerçeklerle nasıl baş edeceğini bilemez. Bu zamansız itiraf Mert'in planlarını suya düşürür. Yıllardır yan yana yürüyen iki dost, ilk defa karşı karşıya gelirler. Bu kavga aynı zamanda onların dostluklarının en büyük sınavıdır. Diğer yandan Levent’in hayatına girmesiyle yeni bir düzen kurabileceğine inanan Süreyya, yıllardır boyun eğdiği Metin’e boşanma davası açmaya karar verir.

Projenin de etkisiyle birlikte çok fazla vakit geçiren Levent ile Süreyya birbirlerine gittikçe yakınlaştı. Süreyya'nın boşanmaya karar vermesiyle Yüksek Sosyete'nin 11. yeni bölümde ikili arasındaki bağların daha da güçleneceğine dair beklenti oluştu.

HAYRANLARLA BULUŞMA

Star TV ekranlarında ilgiyle izlenen 'Yüksek Sosyete' dizisinin başrol oyuncuları Kerem (Engin Öztürk) ile Cansu (Hazar Ergüçlü), binlerce hayranıyla 9. bölüm öncesi Facebook üzerinden yaptıkları canlı yayın ile buluştu. Öztürk ile Ergüçlü 20 dakikalık yayın boyunca, samimi açıklamalar yaptı. Oyuncuların hayranları ise dakikada 1350 yorumla timeline’ı kilitledi. Yayın, 40 farklı ülkeden izlendi. Hayranlarının “Dizideki Kerem karakteri kadar sabırlı mısınız?” sorusuna Engin Öztürk: “Sabırlı değilim, olmam da imkansız” diyerek
yanıt verdi.

Haberin Devamı

"İYİ Kİ ÖYLE BİR ANNEM YOK"

Dizide Cansu karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü ise “Zuhal Olcay’ın hayat verdiği dominant Süreyya karakteri gibi bir anneniz olsaydı ne hissederdiniz?” sorusunu “İyi ki öyle bir annem yok. O anneyle hayat çok zor olurdu” diyerek cevapladı.

Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Yazı Odası

Oyuncu Kadrosu: Cansu: Hazar Ergüçlü, Kerem: Engin Öztürk, Ece: Meriç Aral ,Mert: Ozan Dolunay ,Süreyya: Zuhal Olcay ,Metin: Hakkı Ergök ,Bedia: Aliye Uzunatağan ,ılmaz: Taner Barlas ,Ayşen: Hülya gülşen Irmak ,Işıl: Ceyda Tepeliler ,Begüm: Gülşah Çomoğlu ,Can: Özgün Çoban , Şirin: Aybike Turan, Ercan: Yasin Çam