Gündem ‘Yüreğimin titremesine engel olamıyorum’

‘Yüreğimin titremesine engel olamıyorum’

20.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Can Yayınları’nın kurucusu Erdal Öz’ün anısını yaşatmak için ailesi tarafından verilen Erdal Öz Edebiyat Ödülü, önceki gün Pera Palace Hotel Jumeirah’ta gerçekleşen bir törenle sahibini buldu.

‘Yüreğimin titremesine engel olamıyorum’

Ödülün sahibi şair ve yazar Cevat Çapan oldu. Cevat Çapan törende yaptığı konuşmasında “Böyle yerlerde konuşma yaparken sesimin titrememesine dikkat edebiliyorum ama yüreğimin titremememesine dikkat edemiyorum. Bu kadar çok sevdiğim insanı bir arada görmek gerçekten çok güzel. Jürinin her yıl gençleştiği, benim gibi gençlere ödül vermesinden belli oluyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Can Yayınları Genel Müdürü Can Öz, geçen yıl ülkede yaşanan olaylardan dolayı ödül törenini gerçekleştirmediklerini ama bunun yanlış bir karar olduğunu belirtti ve bundan sonra törenin her koşulda yapılacağını vurguladı. Öz, geçen yılki ödülün sahibi olan Orhan Koçak’ın da bundan sonra tüm törenlerde baş tacı edileceğinin altını çizerken törende tüm katılımcıların huzurunda Koçak’tan, geçtiğimiz sene kendisine ödülünü vermek üzere bir tören düzenleyemedikleri için özür diledi.

Yazarlar