Ekonomi Yüzde 100 yerli motorlu çapaya 2 yıl garanti

Yüzde 100 yerli motorlu çapaya 2 yıl garanti

21.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Özen Teknik Teknoloji Firması Genel Müdürü ve Makine Mühendisi Garbis Şenberber, kendi ihtiyacı için bahçesinde kullanmak üzere motorlu el çapası ürettiğini söyledi.

Yüzde 100 yerli motorlu çapaya 2 yıl garanti

Garbis Şenberber, 4 yıl boyunca üzerinde uğraştığını ve kendinin tasarlayıp ürettiği motorlu el çapasının, şu anda profesyonel anlamda çapa yapan bir ürün haline gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ürün hakkında bilgi veren Garbis Şenberber, sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Yüzde 100 yerli parçalarla imal ettiğim bu motorlu el çapa makinası, sert-yumuşak her toprakta çapa yapabiliyor. Toprakta bulunan taşlar makineye zarar vermez. Biz sağlam ve kaliteli üretim yapıyoruz, 2 yıl koşulsuz garanti veriyoruz. Kullanım ömrü en az 20 sene olan bu çapa makinesini, 6 yıla yakın bakım, ayar, yağlama, bileyleme istemeden çalışacak şekilde tasarladım. Satışa başladığım 3 senede ilk sattığım kişinin 5’nci arkadaşına tavsiye ile satmış olmanın gururunu taşıyorum. İnsanlardan aldığım olumlu dönüşler para kazanmanın çok ötesinde bir gurur yaşatıyor. Bağı bahçesi olan herkesin ihtiyacı olan bu motorlu el çapasına akıllı telefondan daha ucuza sahip olunabilir.”