Gündem Zengin Kız Fakir Oğlan 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Zengin Kız Fakir Oğlan 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

28.07.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

Yeni bölümleri ile Fox Tv'de ekrana gelen Zengin Kız Fakir Oğlan 2. bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte yeni bölümden ilk ayrıntılar..

Zengin Kız Fakir Oğlan 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Zengin Kız Fakir Oğlan geri döndü. Artık yeni bölümleri ile Fox Tv ekranında yayınlanacak olan dizinin 2. bölümü 31 Temmuz Cuma akşamı izleyicisiyle buluşacak. İşte 2. bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar..

Haberin Devamı

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yapımcılığını MinT Prodüksiyon’un üstlendiği, başrollerinde Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Ufuk Özkan, Ecem Özkaya, Mahir İpek, Şeyla Halis, Kemal Kuruçay ve Gözde Okur’un olduğu Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümleriyle bu yazın en sevilen dizilerinden biri olacak.

Son derece varlıklı olan Kemal Bey’in küçük kızı Biricik’in beceriksiz, hatta aptal gibi görünen bir adamı koluna takıp, “evleneceğim adam” diye eve getirmesiyle başlayan hikaye Kemal Bey’in bu adamdan kurtulmanın yollarını aramasıyla oldukça eğlenceli bir hal alır. Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümleriyle bu yaz FOX’ta!

1. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kemal Bey ailecek geçirecekleri bir tatil planı yapmaktadır. Tüm aile, başlarına gelecek olaylardan habersiz, tatile gidecekleri için çok mutludur.

Haberin Devamı

Aksilikler silsilesi tatilde de devam edecek, Nurhan, Sarp, Şükrü ve Kemal bey botla açıldıkları denizde kaybolacaktır! Denizin ortasında yaşam savaşı veren Nurhan, Sarp, Şükrü ve Kemal bey, akıntı yüzünden Yunan adalarından birine sürüklenince ortalık karışır!

Öte yandan Nurhan’a şizofranik bir aşk besleyen, Mahmut Kemal’in bakıcısı Alev ise tatil bahanesiyle Nurhan’a daha da yakınlaşacak bu durum Rüyam ve Sarp’ın gözünden kaçmayacaktır!