Gündem Zengin Kız Fakir Oğlan 3. bölümde neler yaşanıyor? -izle

Zengin Kız Fakir Oğlan 3. bölümde neler yaşanıyor? -izle

06.08.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Yeni bölümleri ile Fox Tv'de devam edecen sevilen dizi Zengin Kız Fakir Oğlan 3. bölüm ile seyirci karşısına çıkıyor. Bu akşam ekrana gelen yeni bölümde neler yaşanıyor merak konusu. Zengin Kız Fakir Oğlan 3. bölüm ve detaylar haberimizde..

Zengin Kız Fakir Oğlan 3. bölümde neler yaşanıyor -izle

Zengin Kız fakir Oğlan geri döndü. Artık yeni bölümleri ile Fox tv ekranında. Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümde yaşananlar ve yeni bölüm detayları haberimizde..

Haberin Devamı

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fakir Oğlan’ın Başı Belada!

Şirket adına girdikleri bir ihale sonucunda, mafya adamları Nurhan ve Sarp’ın peşine düşer. İhaleden çekilmeleri konusunda Nurhan ve Sarp’ı tehdit eden mafya adamlarının pes etmeye hiç niyeti yoktur. Bir de üzerine Sarp mafya adamlarına kafa tutunca iş içinden çıkılmaz bir hal alacaktır!

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 3. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal Bey şirketinin başına damatlarından birini geçirmek istemektedir. Ancak hangi damadın şirketin başına geçeceği büyük bir tartışma konusu olur. Aile oylama yoluyla, Nurhan ve Sarp’tan birini seçecektir! Evdeki seçim ortamı büyük bir heyecana dönüşür! Öte yandan Biricik, Mahmut Kemal için yatılı bakıcı arayışına girer.

Haberin Devamı

Bakıcı için ince eleyip sık dokuyan Biricik, tüm adayları zor bir mülakattan geçirir. Alev adında güzeller güzeli genç bakıcı adayı Biricik ve Nurhan’ı etkilemeyi başarır. Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardır. Alev çok tehlikeli biridir ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ