Ankara Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı

21.01.2018 - 16:37 | Son Güncellenme:

.

Zeytin Dalı Harekatı

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Zeytin Dalı Harekatı'nda kahraman Türk ordusunun gücünü bir kez daha gösterdiğini bildirdi.

Haberin Devamı

Sümer, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerince terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin sınır güvenliğine yönelik olduğunu belirtti.

Fırat Kalkanı operasyonuyla başlayarak sınırlarda terör devleti kurulmasına engel olan bu operasyonlarla Türkiye'nin teröre karşı net tavrının bir kez daha tüm dünya gösterildiğini vurgulayan Sümer, şunları kaydetti:

"Son derece başarılı geçen bu operasyonlarla kahraman Türk ordusu gücünü bir kez daha göstermektedir. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Kendi kararlarını tam bağımsız bir şekilde uygulayan hükümetimiz, bundan sonra da ülkemizin güvenliğini tehdit eden her türlü unsuru ortadan kaldıracaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi Afrin'den sonra sıra Münbiç'e gelecek ve tüm güney sınırımız bu hainlerden temizlenene kadar harekatlar devam edecektir. Vatanımızın, koms¸ularımızın ve aynı dini, ku¨ltu¨ru¨, cogˆrafyayı kadimden beri paylas¸tıgˆı Tu¨rkmen, Ku¨rt, Arap kardes¸lerinin gu¨venligˆini, istikrarını ve huzurunu sagˆlamaya yo¨nelik olarak mu¨cadele eden Mehmetc¸iklerimizin muzafferiyatını diliyoruz. Tu¨m milletimizi bir, bu¨tu¨n ve kararlı bir durus¸la u¨lkemizi hedef alan her tu¨rlu¨ tehdit ve iftiralara kars¸ı uyanık olmaya ve kendisine yakıs¸an dik durus¸u go¨stermeye davet ediyoruz."