Ankara Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

22.02.2018 - 15:31 | Son Güncellenme:

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri, Afrin'de görev yapan askerler için atkı ve bere ördü

Zeytin Dalı Harekatına Destek

ANTALYA (AA) - Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için atkı ve bere ördü.

Haberin Devamı

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şahan, Afrin'de savaşan askerlere destek olmak için atkı ve bere ördüklerini söyledi.

Kendilerine destek olan bütün organ nakli hastaları ve hastaların annelerine teşekkür eden Şahan, "Mehmetçikler canımız, ciğerimiz, yüreğimiz. Her zaman Türk ordusunun yanındayız ve onlarla gurur duyuyoruz. Bu kampanyamıza destek veren bütün annelerimize, dostlarımıza yürekten teşekkür ederiz." dedi.

Böbrek hastası oğlu olan anne Bilge Öztürk, oğlunun doğuştan böbrek hastası olduğunu belirterek askerlere yazdığı mektubunda, "Oğlumun sağlıklı olup vatan savunmasında yanınızda yer almasını yürekten isterdim. Fakat oğlum hasta ve haftanın 3 günü diyalize giriyor. Bir anne olarak kalbim her an yanınızda, sizler de benim evlatlarım sayılırsınız. Ellerimle ördüğüm bu ufak hediyeleri kabul ederseniz çok mutlu olurum." dedi.

Haberin Devamı

Konuşmalardan sonra hasta yakınları ördükleri giyecekleri harekata katılan askerlere göndermek üzere paketledi.

Yazarlar