Oyun Dunyasi Zombileri Kılıcınızla Doğrayın!

Zombileri Kılıcınızla Doğrayın!

24.02.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

Telltale Games tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan The Walking Dead serisinin yeni oyunu The Walking Dead: Michonne‘un çıkış videosu yayımlandı. Serinin önceki oyunlarından aşina olduğumuz bir şekilde farklı farklı bölümler halinde karşımıza çıkacak olan yeniThe Walking Dead oyunumuz The Walking Dead: Michonne‘un çıkış videosu serinin ilk bölümü olan In Too Deep ile başlıyor. Yayımlanan çıkış videosunu buradan izleyebilirsiniz. The Walking Dead: […]

Zombileri Kılıcınızla Doğrayın

Telltale Games tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan The Walking Dead serisinin yeni oyunu The Walking Dead: Michonne‘un çıkış videosu yayımlandı.

Haberin Devamı

Serinin önceki oyunlarından aşina olduğumuz bir şekilde farklı farklı bölümler halinde karşımıza çıkacak olan yeniThe Walking Dead oyunumuz The Walking Dead: Michonne‘un çıkış videosu serinin ilk bölümü olan In Too Deep ile başlıyor. Yayımlanan çıkış videosunu buradan izleyebilirsiniz.

The Walking Dead: Michonne‘un 15$ fiyat etiketiyle 23 Şubat 2016 tarihinde PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için piyasaya çıkacağını belirtelim. Oyunun Android ve iOS sürümleri ise 25 Şubat 2016tarihinde satışa sunulacak.