Teknoloji ZTE Grand X Max 2 Göründü!

ZTE Grand X Max 2 Göründü!

23.05.2016 - 14:34 | Son Güncellenme:

Çinli telefon üreticisi ZTE yeni nesil akıllı telefonu ZTE Grand X Max 2 ile oldukça iddialı. Peki yeni telefon bize neler sunuyor?

ZTE Grand X Max 2 Göründü

ZTE markasını bilen biliyordur ama bilmeyenler için de hemen şöyle bir hatırlatma yapmak istiyoruz. Ülkemizde satılan GSM Operatörü telefonlarını hemen hemen hepisinin üreticisi konumundaki firma Turkcell T60 ve yeni tanıtılan T70‘in, Vodafone Smart 6‘nın üreticisidir. Bu telefonları hem global pazarda hem de GSM Operatörleri ile birlikte satışa sunan firmanın en büyük üreticilerden birisi olduğunu da bu bağlamda hatırlatalım. Firma bir süredir orta segment telefon gamını değiştirmeye çalışıyordu ve gelen haberlere göre ZTE Grand X Max 2 ile bu değişim başlıyor.

Haberin Devamı

ZTE Grand X Max 2 Çift Lens ile Geliyor

Çift lens teknolojisi Huawei Honor 6 Plus ile ivme kazandı ve birçok üretici de bu bağlamda telefonlarını değiştirmeye başladılar. HTC One M8, One M9 Plus ile farklı kullanıcı deneyimleri sunulurken LG V10 ile önde de 2 farklı kamera kullanmayı seçti. Çift lens teknolojisinin en önemli avantajı ise ikinci kamera ile alan derinliği sağlanabiliyor oluşuydu. ZTE‘de bu yolu seçti ve yeni telefonunda biri 13 megapiksel diğeri 2 megapiksel (alan derinliği için) 2 farklı kamera kullanacağını duyurdu.

Telefonun teknik özellikleri ise şöyle olacak

6 inç Full HD Ekran Snapdragon 617 işlemci 16 GB Hafıza 2 GB RAM 13 megapiksel + 2 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera 3400 mAh pil gücü

Haberin Devamı