R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Işıkların uyumu, özellikle öğle saatlerinde daha rahat iletişim kurabileceğimizi anlatıyor. Böyle durumlarda fırsatlardan olabildiğince yararlanabiliriz. Sosyal konular, arkadaşlıklar ve eğitsel uğraşlar için uygun koşullar var. Kişisel yaratıcılığımızı daha iyi anlatabileceğimiz bir gündeyiz. Aynı zamanda sanatsal uğraşlar bize farklı yaklaşımlar sunabilir. Olaylara daha pozitif ve canlı bir tutumla yaklaşabiliriz. Özellikle sabah saatlerini daha iyi değerlendirmeye bakalım. Gruplar içinde, kendimizi daha cesur ve yaratıcı hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Gelecek yönünde fikir geliştirmek de mümkün. Akşam saatlerinde arkadaşlıklara ve keyifli zamanlara yer açabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: İletişimle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah özgür hissedebilir ve sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun bir gün. İkna yeteneğinizi kullanmaktan çekinmeyin. Teknik sorunlara çözüm getirebileceksiniz.

BOĞA: Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Bütçenizi tekrar gözden geçireceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde romantik bir tutum içinde olabilirsiniz. Sevdiğinize küçük sürprizler yapmak hoş olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız aktivitelerde bulunmak size iyi gelebilir.

İKİZLER: Önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Sanatsal tarafınız ağır basabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Uğraştığınız işlerde pratik çözümler yaratacağınız zamanlar var.

YENGEÇ: Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Kayıp yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

ASLAN: İş hayatınızda desteklerle daha hızlı hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Sabah daha fazla yenilik yapma ihtiyacında olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili atılımlar yapabilirsiniz. Karşınızdakini rahatça ikna edebileceğiniz zamanlar var. İşlerinizde pratik çözümler bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Çalışmalarınızla ilgili yenilikler getireceğiniz zamanlar olabilir. Güçlü iletişiminiz sayesinde üstlerinizin beğenisini kazanacaksınız. Annenizi göz ardı etmeyin.

TERAZİ: Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak için heves içinde olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi yaratıcı hissedebilirsiniz. Etkili konuşmanızla etrafınızdaki insanları ikna edebilirsiniz. Yoğun temponuz içinde sorunlara hızlı çözümler getirebileceksiniz.

AKREP: Korku ve endişe yaratan durumlar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Banka işlerinizi halledebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Parasal alanda zekice kurduğunuz iletişimle çevrenizi etkileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Sabah kendinizi romantik tutum içinde bulabilirsiniz. Sanatsal uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Zaman zaman sizi uğraştıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizde yavaşlama olabilir.

OĞLAK: Kariyer hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinize yenilik getirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız programlamalar sıkışıklığı rahatlatacaktır. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanmak size fayda sağlayacaktır.

KOVA: Sabah saatlerinden itibaren yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gündeminiz aşk olacak. Sanatsal aktivitelere yönelebilirsiniz. Bugünlerde zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Güçlü konuşmanızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.

BALIK: Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Emlak ile ilgili konularda değişiklikler yaşanabilir. Sabah kendinizi keyifli ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İşlerinizdeki sorunları hızlıca çözmek sizi keyiflendirecektir. Yavaşlama canınızı sıkabilir.