R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, Yay burcunda ilerlerken keşfetmek için hevesli olabiliriz. Fikirlerimizi, inançlarımızı anlatma yönünde istekliyiz ancak dikkatsizlikler, ihmaller ya da kolaycılık yüzünden kafamız karışık olabilir. Saat 13.30’dan itibaren boşluğa girecek olan Ay, öğle sonrasını daha sürprizli ve kararsız kılıyor. Ay saat 21.38’de Oğlak burcuna ilerlemiş olacak. Bu saatlerden sonra olaylara daha ciddi ve gerçekçi bakmaya başlayabilir ve karar verebiliriz.

KOÇ: Akşam saatlerine kadar yurt dışı, yabancılarla ilgili konular, seyahatler ve eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde işinize daha odaklı olacaksınız. Ancak iş ve işe bağlı konularda bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. Sorunların üstesinden için epey çaba sarf etmeniz gerekebilir ve bu yüzden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Aileye ait konularda hareketlilik olabilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Günün ilk yarısında kendinizi elinizde olmayan, başkalarına bağlı durumlar yüzünden oldukça endişeli hissedebilirsiniz. Örneğin parasal durumlarla, borç alacak işleri gündeme söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde endişelerinizi daha kolay kontrol altına alabileceksiniz. Sizi sakinleştirecek ufak aralar iyi gelebilir. Ayrıca alacağınız haberler de gerginliğinizi azaltabilir.

İKİZLER: Günün ilk yarısında ilişkiler ile ilgili konular ön planda. Partnerinizle yüzleşmeniz gereken konular olabilir. Akşam saatlerinde geçen haftanın yoğun iletişim trafiğinin sizi çok yorduğunu hissedebilir, evinizde dinlenmeye çekilmek isteyebilirsiniz. Evde yapacağınız işleriniz daha öncelikli hale gelebilir. Dikkatinizi işinize vermekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlar da zihninizi dağıtabilir.

YENGEÇ:  Haftanın ilk gününe iş ve çalışma konularınızla ilgili sürpriz gelişmelerle başlayabilirsiniz. Yorucu görüşmeler akşama doğru hafifleyebilir ve üzerinizdeki baskı azalabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler ve evlilik konuları daha öne çıkabilir. Bu konularla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Eşinizle veya sevgilinizle aranızda önceden yaşanmış bir tartışma varsa bugün biraz daha anlayışlı ve toleranslı olmaya çalışın.

Haberin Devamı

ASLAN: Haftaya keyifli bir ruh haliyle ve eğlenceye hazır başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilir, yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz hobilerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Akşam saatleri ise bu kadar hareketli ve keyifli geçmeyebilir. Günün ikinci yarısında önceliğiniz işiniz olacak. Özellikle çalışma arkadaşlarınızın durumları ile daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

BAŞAK:  Sabah eviniz ve ailenize ilgili konularda büyük bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Taşınma, tamir gerektiren işler, ödenmesi gereken faturalar ya da alınması gerekenler listesiyle güne başlıyorsunuz. Aklınızdaki bütün işleri bugün halletmek mümkün olmayabilir ve bu durum gerginlik yaratabilir. Ancak akşam dikkatiniz aşk ve eğlence konularına kayabilir. Aşkta daha tuttuğunu koparan bir tavır sergileyebilirsiniz.

TERAZİ:  Günün ilk yarısında pek çok yeni haber alabileceğiniz bir gündesiniz. Bu haberler işinizle ilgili bazı gecikmeler ya da hızlı çözüm gerektiren sorunlar şeklinde önünüze çıkabilir. Hızlı bir şekilde akılcı çözümler üretmeniz beklenebilir ve bu durum üzerinizde bir baskı oluşturabilir. Akşam saatlerinde, aile, ev, toprak veya emlak ile ilgili konularda yeni ve olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

AKREP:  Haftanın ilk gününde de maddi konularla ilgili devam eden dalgalanmalar büyük ölçüde huzurunuzu kaçırabilir. Hiç hesapta olmayan sürpriz harcamalarda bulunmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde gerek işiniz gerekse yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Yoğun bir telefon ya da e-posta trafiği yaşayabilir özellikle işinizle ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Alacağınız haberleri iyi değerlendirmelisiniz.

YAY:  Günün büyük bir kısmında kişisel öncelikleriniz ile ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Bu atılımlarınız sağlığınız yani öncelikle fiziksel görünüşünüzle ilgili de olabilir. Spora başlamaya karar verebilir, uzun zamandır ertelediğiniz diyet programını uygulamak için adım atabilirsiniz. Günün sonuna doğru odak noktanız kişisel alanlardan parasal durumlara kayacak ve maddi konulara ağırlığınızı vereceksiniz.

OĞLAK: Günün büyük kısmında arafta kalmış gibi hissedebilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar keyfinizi kaçırabilir. Gizli rakipler ya da söylentiler işlerinizde anlam veremediğiniz pürüzler çıkartabilir. Ancak akşam ayın burcunuza geçmesiyle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Rakiplerinize karşı dikkatli ve sabırlı olmanızda fayda var. Karşınızdaki kişilerle gereksiz tartışmalardan kaçının.

KOVA:  Haftanın ilk gününe büyük beklentilerle ve planlarla başlıyorsunuz. Üyesi olduğunuz çeşitli derneklerden veya gruplardan haber alabilirsiniz. Ancak alacağınız haberler beklentilerinizi doyuracak şekilde olmayabilir. Sizi şaşırtacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise anlamakta güçlük çekeceğiniz olaylar deneyimleyebilir, yaşadıklarınıza bir ad koymakta zorlanabilirsiniz.

BALIK:  Günün önemli bir kısmında iş hayatınızda ya da resmi kurumlarla ilgili işlerinizde bazı bürokratik engellerle karşılaşmanız mümkün. Bu durum günlük planlarınızda çeşitli gecikmeler yaşamanızı sağlayabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde bu yorucu süreç sona eriyor. Akşam arkadaşlarınız ile bir araya gelebilir, kendinizi başkaları ile dayanışma içinde bulabilirsiniz.