R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Haftanın ilk gününde daha esnek olmamızı gerektiren koşullar var. Beklenmedik bir durum sonucunda, özellikle parasal konularda değişikliklere gitmek zorunda kalabiliriz. Daha yapıcı ve güvende olma gayreti içindeyiz. Ancak sabah erken saatlerde aradığımız desteği bulmak kolay olmayabilir. Yavaş ilerlemek ve sorumluluklara dikkat etmek gerekiyor. Duygusal açıdan da kararlı ve sakin davranmakta fayda var. Bazı engeller ya da sınırlamalar içinde olabiliriz. Gün boyunca farklı düşünceleri yerine oturtmak ve netleştirmek için çaba sarfedebiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz. 

BOĞA: Hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir. 

İKİZLER: Bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım almanız sizi rahatlatacaktır. 

YENGEÇ: Gelecek planlaması yapmak isteyebilirsiniz. Harekete geçmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda fikirlerinizi savunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana atmadan önce düşünmelisiniz.

ASLAN: İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Akışı koşullar söz konusu. Egonuzu yumuşatmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

TERAZİ: Sizi endişelendiren konulara karşı hassas olabilirsiniz. Krizlere dikkat! İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize önem vermeniz gerekebilir. Parasal anlamda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz. 

AKREP: Eşinizle ilgili meselelerde daha hayalci davranacağınız bir gündesiniz. Akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı alanlarda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken karşınızdakinin durumunu da düşünmelisiniz.

YAY: Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde doğabilecek imkânlar söz konusu.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. 

KOVA: Ailevi konular önem kazanabilir. Bazı işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. İşlerinizde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. Çevrenizden alacağınız destekler var. Planlarınızdaki değişiklikler uzun vadede iyi sonuçlar getirebilir. 

BALIK: Hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. İşlerinizde akıcı koşullar söz konusu.