R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugünlerde Aslan burcunda büyüyen Ay, oldukça kararlı olabileceğimizi, hedeflediğimiz işlere doğru güçlü bir şekilde ilerleyebileceğimizi anlatıyor. Yaratıcı çalışmalar ve sahnesi olan konular, kendimizi göstermek istediğimiz alanlarda ilerleyebiliriz. Üstlerimizle ilişkilerde de bilinçli olalım. Özellikle sabah saatlerinde belirli sınırlamalar ve yükler altında olabiliriz. Yeteneklerimizi, zekamızı kullanmak yönünde belirli fırsatlar bulabiliriz. Ancak günün ilk yarısında daha fazla gayret göstermek ve esnek davranmak önemli... Bu saatlerde kazalara karşı da dikkatli olalım. İnançlar ve fikirler alanında abartılara gitmemek daha doğru olacak. Kişilik çatışmalarına girmemeliyiz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

KOÇ: Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha dışa dönük enerjiniz olabilir. Duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz.

BOĞA: Ailevi durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde ev için harcamalar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda daha fazla mücadele gerektiren durumlar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülme olabilir. Tartışmalı durumlara dikkat edin. Akışta kalın.

İKİZLER: Çevrenizdeki insanların hayatı gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışma meydana gelebilir. Hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemlere dikkatli olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Gün içinde iş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz işlerde tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sosyal durumlar ilginizi çekebilir. Bazı konular sabırlı olmanızı gerektirecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Kişisel konuda önem verdiğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkacaktır. Beslenmenize dikkat edin. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Kendinize zaman ayırın. Akşam saatlerinde daha faklı şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Gün içinde bilemediğiniz konular nedeniyle kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan durumlardan dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İçinize döneceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla kabullenme içinde olabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

TERAZİ: Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Erken saatlerde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Bazı durumlarda kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizdeki sıkıntılar keyfinizi kaçırabilir.

AKREP: İş hayatınızda hedeflerinizin peşinden gideceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerinizde tamamlanmalar olabilir. Kabullenme içinde olacağınız konular keyfinizi kaçırabilir. Sabırlı olmalısınız. Kadınlardan gelecek kısmetler olabilir. Gün içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

YAY: Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni planlar yapacağınız zamanlar var. Hayatınızla ilgili bazı konularda olayları daha net görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akışta kalın.

Haberin Devamı

OĞLAK: Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Ortaklı çalışmalar gündeminizi etkileyebilir. Parasal olarak değişik alternatifler üretmeniz gerekebilir. Bazı işlerinizi bitirme noktasına gelebilirsiniz. Sıkışıklıklar oluşabilir. Sakin olmalısınız.

KOVA: Eşinizle ilgili konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bitişler olabilir. Sosyal durumlarla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. İlişkilerinizde denge içinde olmalısınız. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde özgür hissedebilirsiniz.

BALIK: Çalışma hayatınızdaki durumlar sizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde kabullenme içinde olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Kolektif konulara yönelebilirsiniz. Tartışmadan uzak kalmanızda fayda var.