R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Haftanın ilk gününde yüksek enerjiler ancak bir o kadar da riskli koşullar var. Tepkilerimizde daha sert olabiliriz. Başkaldıran bir tutum söz konusu... Belki aşırı bir hırs da bu duruma eşlik edebilir. Bu nedenle olayları çok fazla kişiselleştirmeden bakmak, denge aramak faydalı olacak. Tek başına hareket gerekli de olsa, ilişkilerimizi de düşünmeliyiz. Önemli değerlendirmeler içindeyiz. İşe, sorumluluklarımıza ait bir konu için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabiliriz. Ancak aşırı hırs ya da çok yüksek beklentiler yüzünden hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Böyle zamanlarda gereksiz risklere girmeyelim. Akşam saatlerinde daha sabırlı olmaya bakmalıyız. Bazı engeller ve yavaşlamalar var.

Haberin Devamı

KOÇ:Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışın.

BOĞA:Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakâr davranabilirsiniz. Gizli kalan olaylardan dolayı düşmanlarınız olabilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

İKİZLER:Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dahil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. 

YENGEÇ:İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için tamamlanma içinde olabilirsiniz. Yoğunlaştığınız işleri bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamızda yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

ASLAN:Akışa kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni projelere atılabilirsiniz. Alternatif konularda eğitim alabilirsiniz. İnandığınız düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz zamanlar var. 

Haberin Devamı

BAŞAK:Sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal açıdan sıkışmalar, sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı durumlarda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. 

TERAZİ:İkili ilişkilerinizde kendinizi fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. 

AKREP:Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz.

YAY:Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Risk almak için acele etmeyin.

Haberin Devamı

OĞLAK:Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi hane içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. 

KOVA:Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu... 

BALIK:Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz durumlarda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız çalışmalarda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirsiniz.