R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay bugün Koç burcunda ilerlerken, bir şeyleri ispat etmek ve riske girmek konusu daha sık gündeme gelebilir. Sabah erken saatlerde vites yükseltiyoruz.
Genel olarak bugün yeni koşullara uyum sağlamak ve cesaret göstermek adına çok şey yapabiliriz. Ancak koşullar pek istikrarlı olmayabilir.
Zihinsel açıdan araştırmacı ve kurcalayıcı bir gündeyiz. Düşüncelerimizi başkalarını etkilemek ve güç sağlamak yönünde kullanabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde bu yönde bir kararlılık içindeyiz.
Ancak günün geç saatlerinde planlarımız ani durumlar yüzünden tamamen değişebilir. Evde ve ailevi konularda biraz daha sakin kalmaya ihtiyacımız olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. İç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki koşullar keyfinizi kaçırabilir.

BOĞA: İş hayatınızda desteklerle sorumlu olduğunuz konuları daha iyi yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yenilikler olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak iyi gelecek. Mesleki gruplar içinde görev alabilirsiniz.

İKİZLER: İş hayatınızda üstlerinizle iletişim ve hareketin önem kazanacağı bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde ailevi konular da gündeminizi meşgul edebilir. 

YENGEÇ: Yeni şeyler öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara daha yukarıdan bakarak anlayış kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde eğitimle ya da uzaklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. 

ASLAN: Endişe duyduğunuz işlerde kırılmalar yaşayabilirsiniz. Sahip olduklarınızla ilgili değişiklikler sizi krize sokabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Parasal konularla ilgilenebilirsiniz. 

BAŞAK: İlişkide olduğunuz insanlarla ilgilenmeniz gereken durumlar içinde kalabilirsiniz. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın. Detaycı ya da kontrolcü tavrınız sizi zor duruma sokabilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

TERAZİ: Çalışma hayatınızda farklı konularla ilgilenebilirsiniz. İş arkadaşlarınız gündeminizi meşgul edebilir. Öğrenmek için çaba içerisinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

AKREP: Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi şaşırtabilir. Gün içinde ani tavır değişikliği içinde olmamaya özen gösterin. Planlarınızdaki değişikliklere ayak uydurmanızda fayda var. 

YAY: Ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişte kalan olaylarla ilgileneceğiniz durumlar içinde olabilirsiniz. Bu durum biraz kafanızı karıştırabilir. Planlarınızda esnek kalmaya bakın. Akşam saatleri daha keyifli olabilir. 

OĞLAK: Hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşme ve yazışmalara dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonraki saatlerde bazı zorlanmalar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

KOVA: Yeteneklerinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha çok çalışabileceksiniz. Destekler de rahatlatıcı olabilir. Koşullara hızlı ayak uydurabilirsiniz. Parayla ilgili planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK: Yeni başlangıçlar yapacağınız zamanlar var. Kişisel önem verdiğiniz konular ön plana çıkıyor. Kendinize daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha dikkatli yaklaşmak gerek.