SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

32 yıllık kasap saklama tüyoyu verdi! Aylarca taze kalıyor, streç film yeterli

Et alırken hepimiz en tazesini seçmeye çalışırız, ancak iş onu doğru şekilde saklamaya geldiğinde çoğu kişi hatalar yapar. Kimimiz eti hemen buzluğa atar, kimimiz hava almaz kaplara koyar, kimimiz de üzerine biraz yağ sürerek muhafaza etmeye çalışır. Ancak 32 yıllık deneyime sahip kasap Alberto Salto etin en iyi nasıl saklanacağını açıkladı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hastalıktan korunuyor, sağlıkla büyüyorlar! Bebeğin bağışıklığını güçlendiren 4 öneri
  2. 1 kaşık tozu bile aloe verayı coşturuyor! Patır patır yavrulayacak, fırına atın
  3. Poğaçaya süt mü yoksa su mu katmalıyım? Yumuşacık oluyor, puf puf kabaran tarif
  4. Nar ekşisini artık marketten almayacaksınız! En ekşisini seçin, salataların yıldızı
  5. Sürerken dikkat, fazlasına gerek yok! Yüz için 1 tatlı kaşığı yetiyormuş
  6. 18 ayda mucize değişim! 41 yaşında 43 kilo verdi: 'Haftada 4 kez bunu yaptım'
  7. Tıkanan duş başlığı şelale gibi akacak! Torbayla tesisatçı taktiği, suyu da temizliyor
  8. Tükenmez kalemler gerçekten tükenmeyecek! Kurusa da çaresi var: Kaynatın
  9. 1 fincan içen boğaz ağrısını unutuyor! Doktorların doğal reçete, antibiyotik gibi etki ediyor
  10. Bitkiden bitkiye mikrop bulaşıyor! Toprak değil siz yayıyorsunuz, dezenfekte etmek şart

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.