Aşırıya kaçılırsa mahvediyor! Kuru yemişin sırrı: Taze, çeşitli ve az miktarda
Fonksiyonel Tıp / Uzm. Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Taşkıran, kuru yemişin taze, çeşitli ve az miktarda tüketilmesi gerektiğini, aksi taktirde birçok hastalığa davetiye çıkarabileceğini belirterek uyarılarda bulundu.Vitamin ve mineral deposu olarak bilinen ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak düşünülen kuru yemiş, fazla tüketilmesi durumunda insan vücudu için zararlı bir besin halini alıyor. Fonksiyonel Tıp/Uzm. Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Taşkıran, kuru yemişin taze, çeşitli ve az miktarda tüketilmesi gerektiğini aksi takdirde birçok hastalığa davetiye çıkarabileceğini söyledi.