SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Az çok demeden ye, kendini iyileştir! İltihabı söken taktik, çikolata da listede

İltihaplanma, vücudun kendisini iyileştirme çabası içinde zararlı olabilecek şeyleri savuşturduğu doğal süreci ifade eder. Bir şey hücrelerimize zarar verdiğinde, bağışıklık sistemimizden bir tepkiyi tetikleyen kimyasallar salgılarız. Akut ve kronik iltihaplanma olmak üzere ikiye ayrılan bu duruma karşı daha dirençli olabilmek için tükettiğimiz gıdalara dikkat etmeliyiz. Uzmanlar enfeksiyon durumunda daha sık tüketilmesi gereken gıdaları paylaştı!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hastalıktan korunuyor, sağlıkla büyüyorlar! Bebeğin bağışıklığını güçlendiren 4 öneri
  2. 1 kaşık tozu bile aloe verayı coşturuyor! Patır patır yavrulayacak, fırına atın
  3. Poğaçaya süt mü yoksa su mu katmalıyım? Yumuşacık oluyor, puf puf kabaran tarif
  4. Nar ekşisini artık marketten almayacaksınız! En ekşisini seçin, salataların yıldızı
  5. Sürerken dikkat, fazlasına gerek yok! Yüz için 1 tatlı kaşığı yetiyormuş
  6. 18 ayda mucize değişim! 41 yaşında 43 kilo verdi: 'Haftada 4 kez bunu yaptım'
  7. Tıkanan duş başlığı şelale gibi akacak! Torbayla tesisatçı taktiği, suyu da temizliyor
  8. Tükenmez kalemler gerçekten tükenmeyecek! Kurusa da çaresi var: Kaynatın
  9. 1 fincan içen boğaz ağrısını unutuyor! Doktorların doğal reçete, antibiyotik gibi etki ediyor
  10. Bitkiden bitkiye mikrop bulaşıyor! Toprak değil siz yayıyorsunuz, dezenfekte etmek şart

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.