SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Besinlere değer katan sağlıklı pişirme yöntemleri

Yemek pişirirken çoğu zaman malzemelere, nasıl yenildiğine ve ne kadar yenildiğine odaklanılıyor. Peki gerçekten önünüze gelen yemek doğru pişirilmedikten sonra bunların bir anlamı var mı? Doğru pişirmedikçe insanlar kötü yemekler ortaya çıkartacak ve siz o kötü yemeklere ne kadar iyi malzeme kullanırsanız kullanın, ne kadar doğru zamanda ve doğru miktarda yerseniz yiyin hiçbir zaman hayal ettiğiniz etkiyi alamayacaksınız. Diyetisyen Salih Gürel besinlere değer katan sağlıklı pişirme yöntemlerini paylaştı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kol ve bacaklardaki pütürlü görüntüye son veriyor! Pürüzsüz cilde kavuşturan sabun
  2. Ünlü pastaneler de aynı yöntemi kullanıyor! Bayatlamayan kek işte böyle yapılır
  3. Tam da mevsimi, bu grip çok başka! Mideyi vuruyor, günlerce süründüren hastalık
  4. Cildi en az 3 ton beyazlatan taktik! Yapması çok kolaymış, sırrı ifşa oldu
  5. Parmak ucu ya da fırça fark etmez! Kapatıcıyı göz altındaki ince çizgilere doldurmayan tüyo
  6. 1 damlasıyla yağ bezelerine kökten çözüm! Tahriş etmeden balon gibi söndürüyor
  7. Son yıllarda hızla yaygınlaşıyor! Bu hatalar damarlarımızı tıkıyor
  8. Kağıt havlular temizliğe engel oluyor! Bütün kimyasalları karıştırmak çözüm değil
  9. Hiç tuz yemezsek ne olur? Eksikliği de böyle zararlıymış, herkesin ihtiyacı var
  10. Ekmek mi yoksa şeker mi? Osman Müftüoğlu en tehlikelisini açıkladı: 'İnsülin düşmanı'

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.