SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Biraz karınca ekleyince oluyor! 4 canlı yeter, mayalanması da tadı da nefis

Süt dolu bir kabın içine dört canlı karıncanın eklenmesi, yoğurdun mayalanma sürecini başlatmaya yeterli mikrop, enzim ve asitlerin salgılanmasını sağlıyor. Belki de ilk yoğurt nasıl yapıldı diye soranlar için güzel bir cevap olabilir. Her ülkenin kendine ait yöntemi ve bir yoğurt sırrı var. Peki bu sırlar ne?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hapşırma ve öksürmeyle bulaşıyor! Tedavisine hemen başlamak kritik önem taşıyor
  2. İğdeyi 4 farklı tarifle yiyin! 4 gün beklemek yeter, 1 tatlı kaşığı güç veriyor
  3. Buzdolabının alt tarafında saklamayın! Her rafı güvenli değil, artan yemeklere dikkat
  4. El açması börekleri solladı! Pirinç yufkasını 30 saniye bekletip sarın: Gluten yok
  5. Yapraktaki beneğin rengi sorunu söylüyor! Bitkilerin olduğu odayı havalandırın
  6. Panjurdaki tüm kir su gibi akacak! Eski çoraplarla tertemiz, ulaşılmayan yer kalmayacak
  7. Ne solucan kalıyor ne salyangoz! Kahveyle karıştırınca tuzağa düşürüyor, muhteşem taktik
  8. Hamur işi en iyi yoğurt suyuyla oluyor! Lavaboya dökmeyin, lezzeti şahlandırıyor
  9. Ter kokusuna aktar formülü! Sürdüğünüz yer gram komuyor, roll-ona tek rakip
  10. En leziz turşular bu tariften çıkıyor! Biberleri delmek yeter, domatesle şölene dönüyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.