SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Demir, magnezyum, lif kaynağı! Sağlıklı kan dolaşımına destek oluyor

Akdeniz ve Orta Doğu mutfağına özgü, yeşil yapraklı ve genellikle kırmızı saplı bir sebze olan pazı; A, C ve K vitaminlerinin yanı sıra demir, magnezyum ve lif gibi birçok vitamin ve minerali içeriyor. Yapraklarının salatalarda, çorbada veya sote edilmiş olarak tüketilebildiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, ayrıca farklı yemeklerde, böreklerde veya garnitür olarak da kullanılabilen pazının kan sağlığına da iyi geldiğine dikkat çekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Saça sirke dökmek iyi mi kötü mü? Yanlış uygularsan yıpratıyor, seyreltmek şartmış
  2. Kekiniz ilk günkü gibi yumuşacık! Bu tüyoyla bayatlamıyor, asla kurumuyor
  3. Mayıs ayında eken yaşadı! Hasadı ikiye katlıyor, mahsüller dalından fışkıracak
  4. Maydanozu 1 ay dipdiri tutan taktik! Karbonat dökün, sonucu görün
  5. 53 yaşındaki eski modelin gençlik sırrı! Göbek deliğinde bant: 'Olmazsa olmazım'
  6. Komedonları tarihe gömün! 2 malzemeyi karıştırın, her gün uygulayınca iş bitiyor
  7. Ev işi yapıp fit kalmak mümkün! Süpürgeyle bol bol kalori yakın, daha iyisi yok
  8. Tatilin kiri eve girmesin! Tüyosu yapışkanlı roll-on, bu taktik bavulu yeniliyor
  9. Olgun avokadoyu 10 metre öteden seçeceksiniz! Sapı ele veriyor, hafifçe sıkın
  10. Tadı çimen, faydası fişek gibi! Maçayı içen içene, metobalizmayı uçuruyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.