SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Demir, magnezyum, lif kaynağı! Sağlıklı kan dolaşımına destek oluyor

Akdeniz ve Orta Doğu mutfağına özgü, yeşil yapraklı ve genellikle kırmızı saplı bir sebze olan pazı; A, C ve K vitaminlerinin yanı sıra demir, magnezyum ve lif gibi birçok vitamin ve minerali içeriyor. Yapraklarının salatalarda, çorbada veya sote edilmiş olarak tüketilebildiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, ayrıca farklı yemeklerde, böreklerde veya garnitür olarak da kullanılabilen pazının kan sağlığına da iyi geldiğine dikkat çekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çocuk gelişiminde anahtar rol ailede! ‘Çevre ve okuldaki denge özgüvenini artırıyor’
  2. Yeşil fasulyenin içine bir çimdik atan yaşadı! Lokum gibi dağılıyor, lezzet tavan yapıyor
  3. Tadı aynı sütle yapılmış gibi! Parmak yedirten mercimek peyniri, 1 günde hazır oluyor
  4. Dil yanığında acıyı anında bitiren çare! Buz küpü değil, soğuk süt rahatlatıyor
  5. İnci gibi dişlerin sırrı portakal kabuğunda saklı! İçindeki asit mucizeler yaratıyor
  6. Parfümü kalıcı hale getirmek işte bu kadar basit! Nem seviyesini artırın, losyon ekleyin
  7. Herkese iyi gelmiyor! Alerjiniz, tansiyonunuz varsa uzak durun: Etkiyi sıfırlıyormuş
  8. Kas kaybettirmeden yağdan kilo verdiren tüyo! Tarçın efsane değil, acı biber de listede
  9. Maksimum fayda, minimum zarar! Bitki çayının şifreleri: 15 gramın içinde saklıymış
  10. Geçmeyen nasırı 15 dakika içinde eritiyor! Her evde var, macun yapıp öyle sürülüyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.