SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dışı çıtır, içi yumuşacık! Dondurulmuş patates için taktik belli, fırında da oluyor

Patates kızartması, mutfakların en sevilen yiyeceklerinden biridir. Dışı çıtır, içi yumuşacık, altın sarısı bir kızartmaya kim hayır diyebilir ki? Ancak herkesin bildiği gibi taze patatesleri soyup doğramak, yıkamak ve kurutmak gibi aşamalar yorucu olabiliyor. Dondurulmuş patatesler mutfağın kurtarıcısı oluyor. Çıtırlığını kaybetmeden ve lezzetli bir şekilde pişirmek için bunlara dikkat edin.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Aynaları cam gibi yapıyormuş! Siyah çay poşeti olan denesin, 10 dakika demleyip silin
  2. Hastalıktan korunuyor, sağlıkla büyüyorlar! Bebeğin bağışıklığını güçlendiren 4 öneri
  3. 1 kaşık tozu bile aloe verayı coşturuyor! Patır patır yavrulayacak, fırına atın
  4. Poğaçaya süt mü yoksa su mu katmalıyım? Yumuşacık oluyor, puf puf kabaran tarif
  5. Nar ekşisini artık marketten almayacaksınız! En ekşisini seçin, salataların yıldızı
  6. Sürerken dikkat, fazlasına gerek yok! Yüz için 1 tatlı kaşığı yetiyormuş
  7. 18 ayda mucize değişim! 41 yaşında 43 kilo verdi: 'Haftada 4 kez bunu yaptım'
  8. Tıkanan duş başlığı şelale gibi akacak! Torbayla tesisatçı taktiği, suyu da temizliyor
  9. Tükenmez kalemler gerçekten tükenmeyecek! Kurusa da çaresi var: Kaynatın
  10. 1 fincan içen boğaz ağrısını unutuyor! Doktorların doğal reçete, antibiyotik gibi etki ediyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.