Dünyanın en tehlikeli yiyecekleri
Genelde farklı yiyecekler denemeyi seviyoruz. Ancak bazı yiyeceklerin sağlığımızı ciddi anlamda tehlikeye attığını unutmamamız gerekiyor. İşte sağlığımızı ciddi anlamda tehlikeye atan o gıdaların isimleri…
24.10.2018 - 14:34
|
Son Güncellenme: 25.10.2018 - 11:50
Kirpi balığı
Oldukça "tatlı" gözüken bu balık aslında derisinde, yumurtalıklarında ve karaciğerinde ölümcül bir zehir içeriyor.
Şefler bu yemeği hazırlarken oldukça dikkatli davranmalı ve balığın kötü organlarından kurtulmalıdır. Japon restoranlarında bu balığın hazırlanış aşaması için belirli eğitimler verilip denetleniyor.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Çekirdeklerini çöpe atan bin pişman! Kaynatınca böbreğe, kavurunca bağırsağa şifa oluyor
Küflenmiş peynir için 2 cm kuralı! Kıvamı yumuşaksa ağzınıza bile sürmeyin, zehirliyor
Etrafı karınca basıyorsa bu yöntem bir harika! Hemen kaçışıyorlar, izleri silmek yetiyormuş
Mutfakta, cilt bakımında, evin her yerinde! 1 kavanozu 15 işi çözüyor, mucize küpüymüş
Egzamanın imdadına koşan vitamin! Cildi neme boğuyor, kuruluk tarihe karışıyor
Topuk çatlaklarını anında onaran güç, her evde var! Limonla 2 kat fazla yumuşatıyor
Hormon üretimi bozukluklarına neden oluyor! ‘Egzersiz, demans ve Alzheimer riskini de düşürüyor’
Gelip gelip giden tatlı krizine elveda! Tarçın kabuğu, karanfil bu işin doğal reçetesi
Aileler akademik başarıyı iyi bir kariyer olarak görüyor! ‘Mutluluk varılmak istenen son nokta’
Uzmanlar uyardı! ‘Evi evcil hayvanlarla doldurmak da bir hastalık’