SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ekmeğin, yufkanın içine zehir katıyorlar! Eğer tadı ekşiyse...

Maliyeti düşürmek ve karı artırmak amacıyla gıda ürünlerinde yapılan hileler, sizi hasta edebilir! İşin en kötü tarafı ise katkı maddesi kullanılan ve kullanılmayan ürünü gözle ayırt etmenin mümkün olmaması. Ekmek, yufka gibi unlü mamullerin daha beyaz ve hacimli durması, raf ömrünün uzun olması için katılan bu maddeleri kimi zaman tadından anlamak da mümkün. Gıda Mühendisi Taylan Akgün "Güvenilir, tanıdık yerlerden ürün almakta fayda var" diyerek unlu mamullerde yapılan hileleri anlattı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 7 günde 5 kilo verdiriyormuş! Karışımdan önce kahve içen yaşadı: 1 hafta yeterli
  2. Balkon çiçekleri sonbahara dek açacak! Sarardıysa koparmak şart, saksı dibindeki sır
  3. Kırış kırış keten tek dokunuşla dümdüz! Kimse bilmiyor, beyaz sirkeyle sonuç efsane
  4. İçi filizlenen domates yenir mi? Kafanız hiç karışmasın, önce kokusuna bakın
  5. Fondötene elveda! Makyajsız parlamak için 1 buz küpü yeter, bebek gibi olacak
  6. Evde şipşak dondurma tarifi! En iyisi süzmeyle olur, kavunlusu lezzet şöleni yaşatır
  7. 40 yaşından sonra başlıyor! 6 etkili egzersizle diz şikayetlerinden kurtulun
  8. Evleri hep ferah, hep pırıl pırıl! Ninelerin temizlik taktiği, bu adımı asla atlamıyorlar
  9. Her sabah yapan yıllara meydan okuyor! Basit ama etkili, gençlik sırrı bu alışkanlıkta
  10. İngiliz şefin mutfağında Urfa biberi! Meşhur mezeyi böyle sunuyor: Yoğurda serpin

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.