SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Evde israfı önleyecek püf noktaları

İhtiyaç fazlası gıda tüketimi, aşırı tüketime ya da gıda israfına yol açıyor. Özellikle israfa en çok yol açan etkenin aşırı ekmek tüketimi olduğunu vurgulayan uzmanlar, artan ekmeklerin galeta unu, köfte harcı ve çorbalar içinde tüketilmek üzere değerlendirilebileceğini ifade ediyor. Diyetisyen Özden Örkçü, evde israfı önleyecek püf noktaları hakkında bilgi verdi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tahta kaşıkları ovalamaya son! 1 kaşığı yağı su gibi akıtıyor, 15 dakikada tertemiz
  2. Kışlık patlıcan kurutan başka yemek aramaz! Asla çürümüyor, acı suyunu çıkarın
  3. Proteinde yumurtayı bile solluyor! Gün boyu tok tutacak kuru yemiş, lif bombası
  4. İkizlerden sadece biri 13 yıl botoks yaptırdı! Ciltleri karşılaştırıldı, sonuç inanılmaz
  5. Yıllarca olmadı, bulduğu yöntem sayesinde 27 kilo birden verdi! 'Diyet yapmadım'
  6. Koruyuculuğu kontrol edilmiyor! Ev yapımı güneş kremlerinin içeriğine dikkat
  7. Modern çağda ilişkiler neden kısa ömürlü? Çiftleri tüketen 6 yaygın hata!
  8. Yazın da şerbetli tatlı olur! Şerbete karanfil sürprizi, tepsi tepsi gidecek tarif
  9. Bahçeye 1 kalıp sabun koyun, haşere ve fareyi unutun! Ne tuzak ne ilaç, en etkilisi
  10. Yer temizliğinde sıcak mı soğuk mu? Doğru su tercihi fark yaratıyor, deneyen memnun

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.