SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fırına atınca çıtır çıtır oluyor! Fast food'a taş çıkartan tarif, daha sağlıklı

Patates kızartması genellikle derin tavalarda kızgın yağ eşliğinde hazırlanır. Geleneksel kızartma yöntemlerinin yanı sıra daha az yağ kullanarak çıtır çıtır patatesler elde edebilirsiniz. Az yağ kullanarak hem vücudunuz hem de bütçeniz açısından yararlı bir şey yapmış olursunuz. İşte nefis patates tarifi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Genç kalmak isteyen yapsın! Kraliyet beslenme tüyoları: 'Ağızlarına sürmüyorlar'
  2. Kahvaltıda yiyenin zekası tavan yapıyor! Çinlilerin sırrı, Karatay’ın favorisi süper besin
  3. Duş suyuna 1 damla ekleyince spa etkisi yaratıyor! Eve hamamı getirin, faydası çok
  4. Kıyafetin rengine de lifine de zararlı! En doğru ayar: 40 ve 90 derece iyi değilmiş
  5. Çiçekler artık solmuyor! Hava fritözüyle sonsuza kadar kalıcı, yıllarca saklayın
  6. Gözlüğü ilk günkü gibi yapıyor! Ne çizik ne buğu bırakıyor, suya katıp karıştırın
  7. Kahve makinesi böcek mıknatısı olabilir! Herkes aynı hatayı yapıyor, temizlik şart
  8. Ayakkabının içine atın, pis kokuyu unutun! Asla terletmiyor, neme kalkan oluyor
  9. Daha iyi İzmir köfte yok! Domatesleri dizmeden dökün, bu tarifi denemeyen bin pişman
  10. 34 yaşında hiç kırışıklığı yok! Bir bant hayatını değiştirdi: 'Botokssuz başardım'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.