SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fırında pişse de ağza ızgara tadı geliyor! 1 saate hazır, çıtır çıtır patates bombası

Izgarada fırınlanmış patates, özellikle barbekü sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Dışı kıtır kıtır, içi ise yumuşacık olan bu nefis lezzet, et ve sebzelerle de mükemmel bir uyum sağlar. Izgarada pişirildiği için hafif bir tütsü aromasına da sahip olan bu patatesler, sağlıklı bir ara öğün olarak da tüketilebilir. İster baharatlarla tatlandırabilir isterseniz de sade bırakıp, saf lezzetinin tadına varabilirsiniz. Peki, yapımı sadece bir saatinizi alacak ızgarada fırınlanmış patates nasıl yapılır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Köksüz orkideyi bile köklendirir! Azıcık zerdeçal dökün, pet şişede büyüyor
  2. Sebze-meyvedeki pestisiti yok eden Japon taktiği! Evdeki 2 malzeme yetiyor
  3. Dünden kalan makarnayı tavaya atın! Çıtır börek oluyor, herkes tarif isteyecek
  4. Klozetteki su sızıntısına son! Ustasından altın taktik: 'Kapatıp bekleyin'
  5. Güneş yanığına yulaf mucizesi! Kremsiz ferahlık, anında serinletiyor
  6. Soğanı kavurunca dolma şölene dönüyor! Kıtır kıtır etmesin, tadı katlansın
  7. Saça sirke dökmek iyi mi kötü mü? Yanlış uygularsan yıpratıyor, seyreltmek şartmış
  8. Kekiniz ilk günkü gibi yumuşacık! Bu tüyoyla bayatlamıyor, asla kurumuyor
  9. Mayıs ayında eken yaşadı! Hasadı ikiye katlıyor, mahsüller dalından fışkıracak
  10. Maydanozu 1 ay dipdiri tutan taktik! Karbonat dökün, sonucu görün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.