SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fırında pişse de ağza ızgara tadı geliyor! 1 saate hazır, çıtır çıtır patates bombası

Izgarada fırınlanmış patates, özellikle barbekü sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Dışı kıtır kıtır, içi ise yumuşacık olan bu nefis lezzet, et ve sebzelerle de mükemmel bir uyum sağlar. Izgarada pişirildiği için hafif bir tütsü aromasına da sahip olan bu patatesler, sağlıklı bir ara öğün olarak da tüketilebilir. İster baharatlarla tatlandırabilir isterseniz de sade bırakıp, saf lezzetinin tadına varabilirsiniz. Peki, yapımı sadece bir saatinizi alacak ızgarada fırınlanmış patates nasıl yapılır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Karpuzun dışı da konuşuyor! En tatlı ve sulusu bir bakışta sapından anlaşılıyor
  2. Zayıflamanın formülü bu hesaptan geçiyor! Ağır diyetleri unutun, kalori açığı yeter
  3. Kapıyı çekmeden böyle adım atın! Ev tertemiz kalacak, tatil dönüşü tozun zerresi yok
  4. Güneş lekesi affetmeyen İbn-i Sina reçetesi! 20 dakika uygulayan farkı görüyor
  5. Bir kez deneyen bir daha hazırını almıyor! Evde katkısız jelibon tarifi, tadı nefis
  6. Hacim vermek bu kadar basit! İnce telliyse bu tüyoyu uygulayın
  7. Hapşırma ve öksürmeyle bulaşıyor! Tedavisine hemen başlamak kritik önem taşıyor
  8. İğdeyi daha önce böyle denemediniz! 1 tatlı kaşığı doğal doping, 4 gün beklemek yeter
  9. Buzdolabının da bir kuralı var! Bu yiyecekleri alt raflarda saklamayın, güvenli değil
  10. El açması börekleri solladı! Pirinç yufkasıyla çıtır çıtır oluyor, hem de glutensiz

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.