SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hamur işinde lezzeti katlayan efsane taktik! Suyuna bakmayınca mahvoluyomuş

Hamur işi, her yörenin mutfağında özel bir yere sahiptir. Ancak her tarifin püf noktaları, dikkat edilmesi gerekenleri olduğu gibi hamur işi yapımının da bazı dikkat edilmesi gerekenleri vardır. Genellikle bu detaylar, püf noktalar önemsemediği için de lezzetli bir börek, poğaça ya da kek yapmak çok daha zor bir hal alabiliyor. Peki, hamur işi yaparken sıklıkla yaptığınız ya da yapılan hataları biliyor musunuz? Bu hataları öğrendiğiniz takdirde daha başarılı, lezzetli sonuçlar alabilirsiniz. Örneğin, mayalanma sürecine gereken özeni göstermemek ya da fırın sıcaklığını doğru ayarlamamak gibi hatalar, tariflerin başarısını etkileyebilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Köksüz orkideyi bile köklendirir! Azıcık zerdeçal dökün, pet şişede büyüyor
  2. Sebze-meyvedeki pestisiti yok eden Japon taktiği! Evdeki 2 malzeme yetiyor
  3. Dünden kalan makarnayı tavaya atın! Çıtır börek oluyor, herkes tarif isteyecek
  4. Klozetteki su sızıntısına son! Ustasından altın taktik: 'Kapatıp bekleyin'
  5. Güneş yanığına yulaf mucizesi! Kremsiz ferahlık, anında serinletiyor
  6. Soğanı kavurunca dolma şölene dönüyor! Kıtır kıtır etmesin, tadı katlansın
  7. Saça sirke dökmek iyi mi kötü mü? Yanlış uygularsan yıpratıyor, seyreltmek şartmış
  8. Kekiniz ilk günkü gibi yumuşacık! Bu tüyoyla bayatlamıyor, asla kurumuyor
  9. Mayıs ayında eken yaşadı! Hasadı ikiye katlıyor, mahsüller dalından fışkıracak
  10. Maydanozu 1 ay dipdiri tutan taktik! Karbonat dökün, sonucu görün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.