SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hamur işinde lezzeti katlayan efsane taktik! Suyuna bakmayınca mahvoluyomuş

Hamur işi, her yörenin mutfağında özel bir yere sahiptir. Ancak her tarifin püf noktaları, dikkat edilmesi gerekenleri olduğu gibi hamur işi yapımının da bazı dikkat edilmesi gerekenleri vardır. Genellikle bu detaylar, püf noktalar önemsemediği için de lezzetli bir börek, poğaça ya da kek yapmak çok daha zor bir hal alabiliyor. Peki, hamur işi yaparken sıklıkla yaptığınız ya da yapılan hataları biliyor musunuz? Bu hataları öğrendiğiniz takdirde daha başarılı, lezzetli sonuçlar alabilirsiniz. Örneğin, mayalanma sürecine gereken özeni göstermemek ya da fırın sıcaklığını doğru ayarlamamak gibi hatalar, tariflerin başarısını etkileyebilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Panjurdaki tüm kir su gibi akacak! Eski çoraplarla tertemiz, ulaşılmayan yer kalmayacak
  2. Ne solucan kalıyor ne salyangoz! Kahveyle karıştırınca tuzağa düşürüyor, muhteşem taktik
  3. Hamur işi en iyi yoğurt suyuyla oluyor! Lavaboya dökmeyin, lezzeti şahlandırıyor
  4. Ter kokusuna aktar formülü! Sürdüğünüz yer gram komuyor, roll-ona tek rakip
  5. En leziz turşular bu tariften çıkıyor! Biberleri delmek yeter, domatesle şölene dönüyor
  6. Sararan klozetin hakkından gelen formül! Çamaşır suyundan etkili, 1 kaşığı mucize
  7. Bahçede daha iyi ikili yok! Yan yana ekince anında büyüyor, mahsül katlanacak
  8. Paslanan bisiklet için buzdolabına koşun! Sirkeyi solluyor, yeni alınmış gibi olacak
  9. Kurutma makinesine gerek kalmıyor! Böyle kurulayın, bukleler daha belirgin
  10. Salatayı tarladan toplamış gibi tazecik yapıyor! Bastırıp 5 dakika bekletin, tadı leziz

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.