SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hepsi zararlı değil, aksine mineral deposu! Doğru tuz lezzeti de faydayı da katlıyor

Tuz, mutfaklarımızın vazgeçilmezlerinden biri olsa da hangi tuzu kullandığımızın sağlığımız üzerindeki etkisi oldukça önemlidir. Her gün sofralarımızda yer verdiğimiz tuzlar, içerik ve sağlık faydaları açısından büyük farklılıklar gösterir. Özellikle işlenmiş, rafine tuzlar yüksek sodyum içeriğiyle sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu yüzden daha doğal ve besleyici tuz çeşitlerine yönelmek hem lezzet hem de sağlık açısından önemli bir tercih haline gelmiştir. Peki, hangi tuzları kullanmakta yarar vardır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Köksüz orkideyi bile köklendirir! Azıcık zerdeçal dökün, pet şişede büyüyor
  2. Sebze-meyvedeki pestisiti yok eden Japon taktiği! Evdeki 2 malzeme yetiyor
  3. Dünden kalan makarnayı tavaya atın! Çıtır börek oluyor, herkes tarif isteyecek
  4. Klozetteki su sızıntısına son! Ustasından altın taktik: 'Kapatıp bekleyin'
  5. Güneş yanığına yulaf mucizesi! Kremsiz ferahlık, anında serinletiyor
  6. Soğanı kavurunca dolma şölene dönüyor! Kıtır kıtır etmesin, tadı katlansın
  7. Saça sirke dökmek iyi mi kötü mü? Yanlış uygularsan yıpratıyor, seyreltmek şartmış
  8. Kekiniz ilk günkü gibi yumuşacık! Bu tüyoyla bayatlamıyor, asla kurumuyor
  9. Mayıs ayında eken yaşadı! Hasadı ikiye katlıyor, mahsüller dalından fışkıracak
  10. Maydanozu 1 ay dipdiri tutan taktik! Karbonat dökün, sonucu görün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.