SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İçi pişiyor, dışı yanmıyor! Maharet bıçaktaymış, tavuk kanadı lokuma dönecek

Mangal başında tavuk kanadı pişirirken yaşanan en büyük sorunlardan biri içinin çiğ kalması ya da dışının yanıp içinin kuru olmasıdır. Ancak 35 yıllık aşçı Mustafa Tekyürek’in paylaştığı bu teknik sayesinde artık mangalda tavuk kanatları tam kıvamında, lokum gibi pişecek. İşte detaylar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Şifalı şevketi bostan otu nasıl saklanır? Ege'nin popüler lezzeti, 1 yıl taze kalıyor
  2. Deterjan almıyorsa telaşa gerek yok! Sorunu çekmeceden anlaşılıyor, bu yolu izleyin
  3. Evin her köşesi serin kalacak! Bu yöntem püfür püfür estiriyor, nem derdi yok
  4. Limon dolgusu yaza damgasını vuracak! Yiyenler mest oluyor, ferahlatan tart tarifi
  5. Çatlamış yumurta en tehlikelisi! Rafa asla değdirmeyin, sonu kötü bitiyor
  6. Genç yaşta yaşlandıran tuzak! İlk belirtisi alınan kilolarmış, vitaminsiz olmaz
  7. Buğulanan camlardan rahatsız mısınız? Gözlükle vedalaştıran 5 güncel yöntem
  8. Maydanoz almaya son! Cam kenarında bile yetişiyor, tek başına coşuyor
  9. Teniniz mis gibi koksun! Parfümleri rafa kaldıran taktik: Çayını içmek yetiyor
  10. Her şeyi bulaşık makinesine atan yandı! Elde yıkamak şart, içten mahvediyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.