SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İçi pişiyor, dışı yanmıyor! Maharet bıçaktaymış, tavuk kanadı lokuma dönecek

Mangal başında tavuk kanadı pişirirken yaşanan en büyük sorunlardan biri içinin çiğ kalması ya da dışının yanıp içinin kuru olmasıdır. Ancak 35 yıllık aşçı Mustafa Tekyürek’in paylaştığı bu teknik sayesinde artık mangalda tavuk kanatları tam kıvamında, lokum gibi pişecek. İşte detaylar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kök güçlendirici süper formül! Solan çiçekleri bile coşturan aspirinli maya serumu
  2. Uyanır uyanmaz farkı göreceksiniz! Gecenin karanlığında cildi ışıl ışıl yapıyor
  3. Kahvaltıda unsuz kreple fark yaratın! Sadece 140 kalori, şaşırtan lezzet
  4. Pırıl pırıl bardakların sırrı: Çoğu kişinin bilmediği parlatıcı doz ayarı hatası
  5. Bağırsakları 10 haftada yenileyen besin! Şişkinlikten eser yok, en güçlü etki
  6. Kuş tüyü, deri, suni kürk: 2025 Sonbahar-Kış mont trendlerinde en favori hangisi?
  7. Mumlu ceketlerde ısı mucizesi! Hemen uygulayın, deriyi yıllarca koruyor
  8. Balık ile yoğurt beraber yenir mi? Sıcak-soğuk çatışmasında histamin şoku
  9. Yeşim taşı, LED maskeler, gua sha… Uzmanı açıklıyor: Bildiğiniz gibi değilmiş
  10. Kuralsız, listesiz 4 ayda 18 kilo! Sadece bu peynir hayatını değiştirdi

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.