SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İkinci kez ısıtıp yemeyin! Zehirliyor!

Kalmış yemekleri ısıtıp yemek sağlığımız için zararlı mı? Tonlarca yemeğin çöpe gittiğini düşünürsek aslında bu harika bir seçenek gibi ancak bazı gıdalar tekrardan ısıtılıp tüketildiğinde zehirleyebiliyor. Yani yiyeceklerin tekrar tekrar ısıtılması, aslında hem gıda kalitesini düşürüyor hem de bakteri üremesine sebep olarak sağlığımızı bozabiliyor. İşte bilmeniz gerekenler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Baharda böyle beslenin! 10 öneriyle sağlıklı yaşama 1 adım daha yaklaşın
  2. Mevlana uyumadan önce mutlaka içerdi! Padişahların zindelik sırrı bu fincanda
  3. Patlıcan kızartırken bilmeniz gereken tüyolar! Patlıcan kararmıyor ve yağ çekmiyor
  4. Tırnak uzatmanın en doğal yolu: Beslenmek! Yanlış törpü teker teker kırıyor
  5. Her sabah aynı saatte bağırsaklarınızı çalıştırın! Meğer çare nohuttaymış
  6. Vücudunuz böyle yardım istiyor! Anlaması basit, sinyallerle erkenden önlem alın
  7. Alerjiniz varsa bu davranışlardan uzak durun! Görme kaybına neden olabiliyor
  8. Hayatı boyunca göz altı morluklarıyla uğraştı! 'Muhteşem bir yağ adeta hepsini sildi'
  9. Mantarları böyle temizliyorsanız işte hata! Tüm vitamini ölüyor, susuz da yapılıyormuş
  10. Numaranızı değiştirirken 2 kez düşünün! Tüm bilgileriniz bir anda uçup gidebilir

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.