SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ispanak zehirlenmelerine dikkat! Nedeni yanlış yıkamak ve saklamak

Sağlıklı bir sebze olan ıspanak, dengeli bir beslenme programının önemli bir parçası. Ancak bazı durumlarda yanlış saklanması ve hazırlanması sonucu gıda zehirlenmesine neden olabiliyor. Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan, ıspanağın aşırı tüketiminin de bazı durumlarda oksalik asit seviyelerinin yükselmesine neden olabileceğini, bunun da böbrek taşı gibi sorunlara yol açabileceğine dair bazı endişeler bulunduğuna dikkat çekti.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kahve keyfi çileye dönüşmesin! Borulara balçık gibi yapışıyor, gideri felç ediyor
  2. Fermuar sıkıştıysa zorlamayın, tek kalem açmaya yetiyor! Kot pantolonlar kurtulacak
  3. Makarnanız yapış yapış mı oldu? 40 yıllık şefin tüyosuyla tel tel ayrılıyor, böyle kurtarın
  4. Saç boyasını unutturan mürdüm eriği! 1 kaşığı tellere işliyor, gram akmıyor
  5. 1 gecede goncayı gül yapan taktik! Patatesten gelen can suyu, asla solmayacak
  6. Kırılan tırnaklar yüzünden oje bile sürülmüyor! Dert olmayacak, işte tüyosu
  7. Hayatta kalmak için geliyorlar! Sıcaklarda sinek istilasına kesin çözüm, sığınak olmayın
  8. Sadece bir gazete yaprağı yeter! Bahçenizde ot bitmiyor, çiçekler coşuyor
  9. Yaz sıcaklarında doğal gençlik kaynağı: Deniz suyu! Cilt bariyerini güçlendiriyor
  10. Karnı dümdüz yapıyor! 3 günde 3 kilo verdiren karışım, akşam yemeği yerine yiyin

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.