SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Makarnanız yapış yapış mı oldu? 40 yıllık şefin tüyosuyla tel tel ayrılıyor, böyle kurtarın

Hızlı hazırlanışı, ekonomik oluşu ve lezzetli soslarla birleştiğinde ortaya çıkan muhteşem tatlarla sofralarımızın vazgeçilmezi makarnayı pişirirken zamanlamayı biraz kaçırdığınızda diri, tane tane kıvam yerini lapa bir dokuya bırakabilir. İşte makarnayı doğru pişirme ve kurtarma teknikleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kahve keyfi çileye dönüşmesin! Borulara balçık gibi yapışıyor, gideri felç ediyor
  2. Fermuar sıkıştıysa zorlamayın, tek kalem açmaya yetiyor! Kot pantolonlar kurtulacak
  3. Makarnanız yapış yapış mı oldu? 40 yıllık şefin tüyosuyla tel tel ayrılıyor, böyle kurtarın
  4. Saç boyasını unutturan mürdüm eriği! 1 kaşığı tellere işliyor, gram akmıyor
  5. 1 gecede goncayı gül yapan taktik! Patatesten gelen can suyu, asla solmayacak
  6. Kırılan tırnaklar yüzünden oje bile sürülmüyor! Dert olmayacak, işte tüyosu
  7. Hayatta kalmak için geliyorlar! Sıcaklarda sinek istilasına kesin çözüm, sığınak olmayın
  8. Sadece bir gazete yaprağı yeter! Bahçenizde ot bitmiyor, çiçekler coşuyor
  9. Yaz sıcaklarında doğal gençlik kaynağı: Deniz suyu! Cilt bariyerini güçlendiriyor
  10. Karnı dümdüz yapıyor! 3 günde 3 kilo verdiren karışım, akşam yemeği yerine yiyin

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.