Makarnanız yapış yapış mı oldu? 40 yıllık şefin tüyosuyla tel tel ayrılıyor, böyle kurtarın
Hızlı hazırlanışı, ekonomik oluşu ve lezzetli soslarla birleştiğinde ortaya çıkan muhteşem tatlarla sofralarımızın vazgeçilmezi makarnayı pişirirken zamanlamayı biraz kaçırdığınızda diri, tane tane kıvam yerini lapa bir dokuya bırakabilir. İşte makarnayı doğru pişirme ve kurtarma teknikleri.
|
1
1 / 7Fotoğraf
Makarna pişiren herkesin hayali diri ve tane tane yemekler hazırlamaktır. Ancak suyu fazla gelen veya aşırı pişen makarnaların lapa olma sorunsalı tüm yemeğin çöpe atılmasına neden olabilir. Ancak endişelenmeyin, bu durumun da çözümü var. İşte 40 yıllık deneyime sahip şeflerin paylaştığı pratik yöntemler.