SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kabağı şekerde bekletmeye gerek yok! Baldan bile tatlı yapan 'fırın poşeti' taktiği

Ekim ayı itibarıyla pazar tezgahlarındaki yerini alan bal kabağı, özellikle kış aylarının en sevilen meyvelerindendir. Birçok farklı alternatifle hazırlanan kabak, sofraları adeta şölene çevirir. Çekirdekleri ise kurutularak tüketilebilir. Sağlık açısından faydalı olduğu bilinen bal kabağının kendine has bir hazırlama tekniği bulunur. Peki, şekerde bekletmeye gerek kalmadan da harika tatlılar elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte daha pratik yöntemler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Araba farları ayna gibi parlıyor! Önce zımpara sonra cila, oto yıkamacı yöntemi
  2. Estetiksiz iğnesiz kaz ayaklarına elveda! Her akşam sürün, tek çizgi kalmayacak
  3. Yazın en ferah tatlısı! Kreması ağızda dağılan limonlu pasta tarifi, tadı nefis
  4. Yaprağı tuzla ezmek tarih oldu! Rulo yöntemiyle aylarca zahmetsiz taptaze kalıyor
  5. Kene mi yoksa sinek mi ısırdı? İz yuvarlaksa dikkat, anında belli ediyor
  6. Estetik uğruna sağlığınızdan olmayın! Bu hata ciddi sorunların habercisi
  7. Alışkanlıklar hayatımızdan çalıyor! Sadece dişi değil, kalbi de çürütüyor
  8. Kapı eşiğine koyan yaz boyu rahat edecek! Börtü böcek kokusuna yaklaşamıyor
  9. Haftada 4 kilo verdiren ananas sirkesi! Her sabah 1 tatlı kaşığıyla göbek gidiyor
  10. Zayıflarken kendinizi tüketmeyin! İdeal kilo kaybı buymuş, yaz avantajını kullanın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.