SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yaprağı tuzla ezmek tarih oldu! Rulo yöntemiyle aylarca zahmetsiz taptaze kalıyor

Kış hazırlıkları denince akla gelen ilk şeylerden biri, yazın taptaze toplanan asma yapraklarını uzun süre saklayarak sofralara taşımaktır. Sarma, dolma ya da farklı yöresel lezzetlerde kullanılan asma yaprakları, Türk mutfağının vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Ancak doğru saklama yöntemleriyle hazırlamak oldukça önemli. İşte taktiği.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Araba farları ayna gibi parlıyor! Önce zımpara sonra cila, oto yıkamacı yöntemi
  2. Estetiksiz iğnesiz kaz ayaklarına elveda! Her akşam sürün, tek çizgi kalmayacak
  3. Yazın en ferah tatlısı! Kreması ağızda dağılan limonlu pasta tarifi, tadı nefis
  4. Yaprağı tuzla ezmek tarih oldu! Rulo yöntemiyle aylarca zahmetsiz taptaze kalıyor
  5. Kene mi yoksa sinek mi ısırdı? İz yuvarlaksa dikkat, anında belli ediyor
  6. Estetik uğruna sağlığınızdan olmayın! Bu hata ciddi sorunların habercisi
  7. Alışkanlıklar hayatımızdan çalıyor! Sadece dişi değil, kalbi de çürütüyor
  8. Kapı eşiğine koyan yaz boyu rahat edecek! Börtü böcek kokusuna yaklaşamıyor
  9. Haftada 4 kilo verdiren ananas sirkesi! Her sabah 1 tatlı kaşığıyla göbek gidiyor
  10. Zayıflarken kendinizi tüketmeyin! İdeal kilo kaybı buymuş, yaz avantajını kullanın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.