SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ketçabı bu zamana kadar yanlış açtık! Kapağı batırmak yeterliymiş, işte yöntemi

Yemeklerin vazgeçilmez yancısı olan soslar pek çok farklı paket ve ambalajda karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir video birçok kişinin yıllardır yanlış teknikler uyguladığını ortaya çıkardı. Bakın ketçap şişesi nasıl doğru açılıyormuş.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Saça sirke dökmek iyi mi kötü mü? Yanlış uygularsan yıpratıyor, seyreltmek şartmış
  2. Kekiniz ilk günkü gibi yumuşacık! Bu tüyoyla bayatlamıyor, asla kurumuyor
  3. Mayıs ayında eken yaşadı! Hasadı ikiye katlıyor, mahsüller dalından fışkıracak
  4. Maydanozu 1 ay dipdiri tutan taktik! Karbonat dökün, sonucu görün
  5. 53 yaşındaki eski modelin gençlik sırrı! Göbek deliğinde bant: 'Olmazsa olmazım'
  6. Komedonları tarihe gömün! 2 malzemeyi karıştırın, her gün uygulayınca iş bitiyor
  7. Ev işi yapıp fit kalmak mümkün! Süpürgeyle bol bol kalori yakın, daha iyisi yok
  8. Tatilin kiri eve girmesin! Tüyosu yapışkanlı roll-on, bu taktik bavulu yeniliyor
  9. Olgun avokadoyu 10 metre öteden seçeceksiniz! Sapı ele veriyor, hafifçe sıkın
  10. Tadı çimen, faydası fişek gibi! Maçayı içen içene, metobalizmayı uçuruyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.