SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Közleyince tadı da faydası da katlanıyor! Mideniz kuş gibi hafifleyecek, kansızlığa birebir

Patlıcan, sofralarımızın vazgeçilmez sebzelerinden biri olsa da doğru tüketilmediğinde ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Çiğ hali zehirleyebilen bu sebze, doğru şekilde pişirildiğinde adeta bir şifa kaynağına dönüşüyor. Özellikle közlenmiş haliyle, patlıcan hem sindirimi destekleyen hem de vücuda birçok fayda sağlayan bir besin haline geliyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Spora gitmek istemiyorsanız spor size gelsin! Ev işleri kalori yaktırıyor mu?
  2. Tatilin kiri eve girmesin! Tüyosu yapışkanlı roll-on, bu taktik bavulu yeniliyor
  3. Olgun avokadoyu 10 metre öteden seçeceksiniz! Sapı ele veriyor, hafifçe sıkın
  4. Tadı çimen, faydası fişek gibi! Maçayı içen içene, metobalizmayı uçuruyor
  5. Bebekle kurulan bağ, dünyasını şekillendiriyor! ‘Anne kendine iyi bakmalı’
  6. Bu hatalar cildi mahvediyor! Kılıfları böyle saklayın, riskli olabilir
  7. Kuaförün bile tutturamadığı rengi evde yakalayın! Turunculaşmaya son, sırrı papatya
  8. Bakır tavayla köşeyi dönün! Koleksiyoncular mumla arıyor, 3 bin liraya satılıyor
  9. Biten rulolar altın değerinde! Vitamin olup besliyor, bahçeyi coşturan etki
  10. Sakızın da artısı eksisi var! Çiğneyince diş fırçası gibiymiş ama tek şartla

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.